Candideaza impotriva plafonarii

8Comentarii
Candideaza impotriva plafonarii
Pretendent la şefia PDL Bihor, Radu Pentie spune că oferă în schimb dinamism, tinereţe şi putere de muncă.

Duminica, Radu Pentie (30 de ani) şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de presedinte al PDL Bihor, ce se vor ţine pe 3 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Comisar general adjunct al Gardei Naţionale de Mediu, Pentie şi-a motivat decizia de a candida din cauza stării de plafonare pe care a observat-o în cadrul PDL Bihor.

„În acest moment organizaţia judeţeană s-a plafonat. Consider că sunt membri de partid şi cetăţeni ai acestui judeţ care nu mai sunt reprezentaţi de activitatea conducerii organizaţiei judeţene, membri care au muncit pentru PDL, care cred în PD şi care probabil sunt folosiţi doar în anumite momente ale vieţii politice a acestei organizaţii”, a spus Pentie.

Martori sau susţinători?

Duminica, la sediul PDL Bihor, pentru anunţul lui Radu Pentie au ţinut să-şi facă apariţia mai mulţi membri PDL. Printre aceştia şi câţiva activişti marcanţi ai filialei: preşedintele PDL Oradea, Dorin Corcheş, secretarul general Mircea Matei, şefa AVAS, Ionela Pop-Bruchental, şeful Direcţiei Vamale, Călin Vesa, adjunctul de la Finanţe, Alexandru Guiaş, directorul RAR Bihor, Cristian Ile, consilierul local Ciprian Caciora. Au mai fost prezenţi şi alţi câţiva colegi de generaţie ai lui Pentie. Printre ei Manuel Seleş (adjunct la Tineret în Bihor), Sebastian Bobiţan (şeful de cabinet al lui Petru Filip) şi Aurelia Bogdan (administratorul unei societăţi din cadrul AVAS).

Întrebat de jurnalişti dacă cei prezenţi îl susţin la preşedinţia PDL Bihor, Pentie a răspuns: „întrebaţi-i pe ei”. În stilu-i caracteristic, Mircea Matei a evitat însă să se declare partizanul lui Pentie, preferând să o dea pe glumă: „Eu am fost la biserică. Acolo am auzit că se anunţă candidatura şi aşa am venit”. A fost răspunsul lui Matei. Ionela Pop-Bruchental a considerat că e normal să participe „atâta timp cât în cadrul organizaţiei noastre se anunţă candidaturi importante”.

Vrea echipă unită

Ce le oferă Pentie alegătorilor PDL? „Ofer o alternativă la ceea ce este în momentul de faţă, la plafonaj. Acum nu se întâmplă nimic! Îmi doresc ca PDL Bihor să reajungă acolo unde era în urmă cu câţiva ani. Adică cel mai important partid la nivel judeţean”. Ce îl recomandă? Pentie: „Sunt membru PDL de zece ani. Mă recomandă experienţa dobândită în aceşti zece ani, faptul că am crescut şi cred în acest partid. Vreau să creez o echipă unită, tânără, în care să se regăsească dinamismul şi elanul tinereţii dar şi experienţa membrilor mai vechi ai acestui partid”, a declarat candidatul, convins că are forţa şi puterea de muncă pentru a-şi îndeplini obiectivul.

Pentie a anunţat că în această săptămână va face public programul şi echipa cu care intenţionează să conducă PDL Bihor.

CĂLIN CORPAŞ

Seremi vs Pentie in PDL

Seremi vs Pentie in PDL

Seremi: „Raducu” e o marioneta

Spioni in sanul PDL8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor