Capello: “Mutu a jucat excelent”

Reactualizat la:
Capello: “Mutu a jucat excelent”
Antrenorul lui Juventus Torino, Fabio Capello, l-a lăudat pe Adrian Mutu pentru evoluţiile sale din ultima perioadă, acesta reuşind să marcheze câte un gol în ultimele două meciuri de campionat.

Iata si declaratiile lui Fabio Capello, dupa meci.

“Este adevărat că mediul în care s-a pregătit l-a ajutat să revină, dar meritul pentru forma bună în care se află îi aparţine în totalitate. Mutu şi-a îmbunătăţit foarte mult evoluţiile în ultima perioadă, lucru demonstrat şi în această seară, în care a jucat excelent şi a cules roadele marelui său simţ al golului, deşi nu l-am utilizat pe postul său favorit, ci pe cel de extremă dreaptă”, a spus antrenorul italian după partida câştigată de Juventus cu 2-0 în faţa Sampdoriei.

Aceasta a fost cea de-a noua victorie consecutivă obţinută de torinezi de la începutul sezonului şi reprezintă un nou record pentru fotbalul italian. 

Iata ce a afirmat si Adrian Mutu:

“A fost o acţiune frumoasă la golul meu, foarte cursivă, dar când faci parte dintr-o mare echipă precum Juventus, astfel de faze sunt normale, a precizat la rândul său atacantul român. Îmi recăpătasem deja încrederea după reuşitele de la echipa naţională, dar acum sunt mulţumit că am continuitate şi în campionat”.

“E frumos atunci când joci timp de 90 de minute şi vreau să mulţumesc tuturor, staff-ului tehnic, lui Mister şi jucătorilor pentru sprijinul acordat. Sunt încântat că fac parte din această formaţie, care a stabilit un nou record de victorii, dar am mai spus că cifrele nu contează acum, ci la finalul sezonului”, a spus Mutu.. 

Onlinesport.ro