Cara: „Vreau să devin actriţă”

Cara: „Vreau să devin actriţă”
ORADEA – Cara Consuela Ciobotaru (21 ani) stă de trei ani în Oradea, unde a început să se simtă în largul ei ca studentă la Ştiinţe Economice. Crede despre ea că este spontană, sociabilă, colerică, narcisistă şi gurmandă înrăită.

Munceşte din greu ca să se menţină în formă dar şi să-şi îmbunătăţească mereu look-ul. Face toate acestea doar pentru ea, pentru a se simţi bine în pielea ei şi pentru a-şi creşte încrederea în sine. Vacanţa ideală ar petrece-o pe o insulă cu nisip foarte alb, cu apă limpede, nu în lux, ci într-o „căsuţă pe malul mării sau oceanului”.

I-a plăcut foarte mult şedinţa foto FHM de la Casa Albă din Oradea pentru că toată lumea era foarte relaxată, se făceau poante şi se simţea de parcă îi cunoştea de când lumea pe toţi. Astfel a intrat uşor pe aceiaşi lungime de undă cu fotograful Cristian Boroş.

Aşa că tracul iniţial a dispărut imediat ia rezultatele s-au văzut. Şi-a dorit silicoane de la 15 ani, şi nu pentru că ar fi fost complexată, ci tot din dorinţa de a-şi îmbunătăţi imaginea. Acum are implanturi, este foarte mulţumită de cum arată şi ar face operaţia, din nou, fără să regrete. Pe fetele care amână implanturile pentru o vârstă când „sânii se lasă oricum”, le îndeamnă să nu aştepte până împlinesc 29-30 de ani ci să se bucure de sâni împliniţi la vârsta exuberanţei.

 

Nicoleta Lepădatu (FHM): Cum au primit părinţii vestea că ai apărut top-less în FHM?

Cara: Părinţii sunt foarte mândri de mine. Familia mi-e alături. Şi prietenul e încântat. Dealtfel am anunţat că voi apărea cu poze provocatoare în revista FHM. Aşa că tot stocul de FHM s-a vândut în Şimleul Silvaniei şi în Zalău în două ore.

 

Nicoleta Lepădatu (FHM): Cât de departe ai putea merge pentru a arăta mai bine?

Cara: Deja fac foarte multe. Am un program intensiv, ţin diete, fac exerciţii de respiraţie Pilates o dată la două zile, masaj anticelulitic, împachetări în ciocolată. Am grijă ce mănânc şi ce beau, dar nu am reuşit încă să mă las de cafea şi de ţigări, deşi ştiu că nu îmi fac bine. Imaginea îţi dă un plus de încredere în sine, aşa că este foarte importantă. Merită să-i sacrifici unele tabieturi.

Nicoleta Lepădatu (FHM): Cum te simţi când întorc bărbaţii capul după tine pe stradă?

Cara: Mi-a ajuns, deja am obosit, aşa că nu-mi dă o senzaţie de bine. Aş prefera să treuzesc atenţia unui bărbat de calitate în locul a zece bărbaţu obişnuiţi are întorc capul pe stradă ca să se afle în treabă.

Unii chiar mă dezgustă. Ştiu că arat bine, nu am nevoie să mi se confirme în felul acesta. Apreciez pe cei care observă că sunt inteligentă şi nu se mărginesc la apsectul exterior.

Nicoleta Lepădatu (FHM): Care sunt avantajele unei tipe într-o relaţie?

Cara: O femeie poate să manipuleze mai uşor. Dacă este deşteaptă, poate obţine tot ce îşi doreşte. Şi când spun asta, nu mă refer la faptul că trebuie să fie vulgară sau să arate disponibilă. OK, iniţial te foloseşti de înfăţişare ca să atragi, dar asta nu e suficient, trebuie să-i dai lui senzaţia că deţine controlul, deşi poate lucrurile nu stau chiar aşa.

Nicoleta Lepădatu (FHM): Ţi-ar place să moderezi o emisiune despre sex? Ce ai vrea să afli de la invitaţii tăi?

Cara: Da, mi-ar place foarte tare. Cred că aş pune întrebări foarte îndrăzneţe, pentru că cei care urmăresc emisiuni de genul acesta se aşteaptă să afle lucruri cât mai noi şi mai picante despre invitaţi.

Tactica mea ar fi ceva de genul să mă leg de informaţii de culise sau aflate din presa mondenă despre, să spunem, relaţiile lor pasagere, şi să merg la concret, să-i determin să confirme sau să infirme informaţiile respective.

Nicoleta Lepădatu (FHM): Ţi-a făcut vreo tipă avansuri până acum?

Cara: Nu, spre surprinderea ta, nu. Cred că este vorba de atitudinea mea aici. Când observ că ceva nu este în regulă adopt o altă poziţie, şi semnalele pe care la transmit ţin „intruşii” la distanţă. Tactica asta o folosesc şi cu tipii.

Nicoleta Lepădatu (FHM): Dar ai putea avea o relaţie cu o tipă?

Cara: Mă simt prea bine cu bărbaţii ca să experimentez lucruri de genul acesta. Poate că într-o zi am să doresc să văd cum este, dar deocamdată nu vreau să schimb ceva care îmi place şi îmi aduce staisfacţii, pe experimente extreme. Eu mă plictisesc greu, şi câtă vreme prietenul meu reuşeşte să-mi menţină viu interesul de trei ani de zile, nu văd de ce aş schimba asta.

Nicoleta Lepădatu (FHM): Ce părere ai despre jucăriile erotice?

Cara: Nu prea folosesc. Cred că sunt ok pentru femeile singure sau pentru cuplurile care s-au plafonat în relaţia lor şi vor să îi dea un nou suflu. În principiu, cred că sexul este o parte foarte importantă a relaţiei, iar când lucrurile încep să devină plictisitoare trebuie să faci ceva pentru a salva situaţia.

Nicoleta Lepădatu (FHM): Ai face sex cu un tip care-ţi place foarte tare, dar pe care nu ştii nici măcar cum îl cheamă?

Cara: Depinde de ambianţă, de loc, cu cine sunt, dacă am băut alcool. În principiu, nu prea. Sunt destul de sceptică. Şi oricum prefer să fac dragoste o dată, decât zece partide de sex. Şi ca să faci dragoste trebuie să îl cunoşti pe cel de lângă tine, să ai încredere în el, să îl iubeşti. Nu pot să neg însă instinctele animalice, pe care toţi le avem şi care ar fi posibil vreodată să iasă la suprafaţă.

Nicoleta Lepădatu (FHM): Crezi că fidelitatea este o noţiune demodată?

Cara: Nu. Pun accentul pe faptul că dacă mă simt în siguranţă cu respectivul, dacă relaţia este ok, nu pot să-i cer toate aceste lucruri fără a i le oferi şi eu la rândul meu. Şi cred că începi să înşeli atunci când nu mai găseşti la cel de lângă tine tot ce ai nevoie, aşa că mergi şi cauţi în altă parte.

Nicoleta Lepădatu (FHM): Şi totuşi, ce trebuie să faci pentru a-l păstra lângă tine?

Cara: Trebuie să aduci tot timpul ceva nou în relaţie şi în pat. Plictiseala omoară orice relaţie. Sexul joacă un rol important, şi când nu este colaborare, interes şi pasiune… ceva se rupe. Trebuie să fii creativ, spontan, să nu ajungi să te plictiseşti de cel de lângă tine, lucru pe care, cu mândrie pot să-l spun, l-am reuşit până acum cu prietenul meu.

Nicoleta Lepădatu (FHM):  Seara perfectă?

În afara oraşului, pe deal, masă, două scaune, şampanie, aperitive vegetale şi, evident, eu cu el. Orice seară o poţi face perfectă dacă eşti cu cel pe care îl iubeşti.

Cristian Horgos