Caravana IT la Oradea

Reactualizat la:
Caravana IT la Oradea
Secretele informaticii vor fi dezvăluite în cadrul unei caravane care va străbate mai multe oraşe din România.

Griffiths Oradea își propune să încurajeze mediul economic românesc să își susțină singura sa poveste majoră de succes. „Domeniul IT&C este unul în care am avut și avem un cuvânt de spus în dialogul tehnologic global, și acest lucru trebuie cunoscut de români, în special de tinerii care își propun să aibă o traiectorie profesională realistă în raport cu lumea în care trăim”, apreciază Sebastian Văduva, decanul Facultății de Management și IT Griffiths din cadrul Universității Emanuel din Oradea, antreprenor româno-american. Acesta îi încurajează să participe la aveniment pe toţi cei interesaţi să afle noutăţi despre domeniul IT din România şi despre elementele care vor defini viitorul informaticii româneşti.

Proiectul, intitulat Caravana Informaticii, a fost lansat ieri, 21 noiembrie, la Cluj-Napoca şi va străbate mai multe oraşe din România. La Oradea, caravana va ajunge miercuri, 23 noiembrie, între orele 16:00-18:00, la Trade Center. Potrivit organizatorilor, campania vrea să promoveze o activitate continuă de diseminare și conștientizare, de dezvoltare a unui spirit comunitar și, în același timp, conectarea trecutului cu prezentul și viitorul prin stimularea dezvoltării domeniului IT&C și a economiei digitale.

Speakeri

Vorbitori în cadrul acestui eveniment vor fi Varujan Pambuccian, Sebastian Văduva şi Gabriel Biţiş. Varujan Pambuccian este de profesie matematician și informatician, foarte pasionat de tehnologiile de vârf și modul în care acestea influențează economia și societatea în ansamblul ei. Este profesor în cadrul Universității din București și membru al Comisiei pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor din cadrul Parlamentului României.

Varujan Pambuccian Varujan Pambuccian ©

Sebastian Văduva este un întreprinzator româno-american de succes, cu o bogată experiență în marketing și vânzări atât în companii române, cât și americane. Este co-fondator al Școlii Informale de IT și trainer pe tematici de dezvoltare a abilităților manageriale, de comunicare, de retenție și dezvoltare a talentului uman în cadrul companiilor de IT, fiind totodată un promotor vehement al antreprenoriatului.

Gabriel Bițiș este Chief Technology Officer la compania Smartware din Oradea, având o vastă experiență în programare web, gustând și din experiența de a lucra în companii precum Microsoft și Facebook. Este foarte pasionat de IT și de a dezvolta ecosistemul orădean de IT, motiv pentru care s-a implicat ca trainer al Școlii Informale de IT, pregătind astfel programatori pentru firmele orădene de IT.

Gabriel Bițiș Gabriel Bițiș ©



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !