Carbenta prezinta noul Hyundai i10 facelift (P)

Carbenta prezinta noul Hyundai i10 facelift (P)
După ce a încheiat anul 2010 pe podiumul celor mai bine vândute modele ale clasei A, Hyundai i10 propune acum publicului o nouă versiune facelift.

Dealerul tau, Hyundai Carbenta, iti prezinta noul Hyundai 10 Facelift in showroomul din Oradea, Str Fabricilor nr 2B (la iesire spre Episcopia).

Noul model este disponibil în showroomurile rețelei de distribuție Hyundai Auto România și prezintă prețuri începând de la 7.050 euro plus TVA. Prevăzut cu motorizarea 1.1 litri benzină, noul Hyundai i10 dezvoltă 69 CP, respectând normele de poluare Euro 5. Toate versiunile de echipare ale noului Hyundai i10 includ dotări standard precum ABS, aer condiționat și închidere centralizată.

Deși marca Hyundai este cunoscută publicului român în special pentru modele compacte sau de tip SUV, precum i30 sau Santa Fe, modelul i10 a atins rezultate remarcabile în segmentul din care face parte. Hyundai i10 a încheiat anul 2010 cu un procent de peste 15% din totalul autovehiculelor de clasă mini comercializate la nivel local. Reprezintă o performanță de excepție, care ne demonstrează că publicul mașinilor de oraș își îndreaptă atenția tot mai puternic către marca Hyundai,” a declarat Doru Brusalis, Director Comercial al Hyundai Auto România.

Noul model Hyundai i10 pune la dispoziția clienților săi un pachet extrem de avantajos, care include 5 ani garanție transferabilă, în limita a 100.000 kilometri și 3 ani asistența rutieră gratuită.

Despre Hyundai Carbenta:Carbenta Com SRL este dealer autorizat Hyundai in Oradea. IN locatia de pe strada Fabricilor Nr 2B (la iesirea spre Episcopia), Va sunt oferite servicii de consultanta in Showroom ul specializat Hyundai. De asemenea in aceeasi locatie Va sunt puse la dispozitie si serviciile serviceului autorizat Hyundai si al atelierului de tinichigerie vopsitorie. Va asteptam cu mult drag la Showroom & Service Hyundai Carbenta. Tel: 0259/43.45.42 www.hyundaior.ro

Despre Hyundai

Hyundai Auto România, parte a Grupului Ţiriac, este reprezentantul mărcii Hyundai în România din anul 1994 şi aduce pe piaţa naţională 12 modele Hyundai, atât din gama autoturismelor, cât şi din cea a autovehiculelor comerciale uşoare. Fondată în 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat în Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producător auto la nivel mondial începând din anul 2007.

Taguri: , ,