Carduri cu reduceri pentru tineri

ORADEA – Tinerii cu vârste cuprinse între 14 şi 26 de ani beneficiază de mai multe tipuri de carduri Euro26 care conferă o serie de facilităţi atât în ţară cât mai ales în străinătate. Nivelul taxei in functie de poluare  Grila cotelor de reducere a taxelor

Cardul Euro26 cunoscut şi sub denumirea de „cardul european de tineret”, este recunoscut de Consiliul Europei ca instrument pentru încurajarea mobilităţii tinerilor.

Cardul Euro26 este o legitimaţie care atestă faptul că posesorul este membru asociat în programul european de carduri pentru tineri, programul oferă peste 1000 de reduceri în România şi peste 300.000 în 42 de ţări din Europa. Principalele avantaje ale cardurilor Euro26 sunt facilităţile pe care le conferă la vizitarea obiectivelor culturale şi asigurarea medicală valabilă pentru posesorul legitimaţiei. Există trei tipuri de carduri Euro26: Classic Euro26, cardul bancar Euro26 şi cardul Student Euro26. Fiecare dintre acestea având caracteristici diferite. Cardul clasic şi student au în comun avantajele şi facilităţile oferite de ţările partenere în reţeaua European Youth Card Association, asigurarea medicală şi valabilitatea de un an.

„Cei care se adresează pentru a obţine cardul Euro26 sunt tinerii care pleacă în vancanţe în străinătate şi au auzit de facilităţile conferite. În străinătate facilităţile sunt mult mai bine conturate decât în ţară, printre reduceri numărându-se accesul la teatru sau muzee”, ne-a declarat Daniela Băltăţescu consilier de tineret la DJT Bihor.

Toţi tinerii cu vârsta între 14 şi 26 de ani care doresc să beneficieze de un astfel de card se pot adresa Direcţiei Judeţene pentru Tineret Bihor cu sediul pe strada Mihai Eminescu numărul 11, iar detalii suplimentare se pot afla la numerele de telefon 0359/800.241 şi 0359/800.243.

Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !