Carduri OTL pentru pensionari

2Comentarii
Carduri OTL pentru pensionari
Pensionarii pentru limită de vârstă care deţin carduri de călătorie sunt informaţi că, începând din 1 iunie 2014, se pot prezenta la punctele de vânzare a titlurilor de călătorie pentru prelungirea abonamentelor gratuite încărcate pe aceste carduri.

De asemenea, persoanele pensionate pentru limită de vârstă care nu deţin carduri de călătorie sunt rugate să solicite eliberarea acestora până la data de 30 iunie 2014 la unul din cele patru puncte de preluare a datelor: Centru Multifuncţional pentru Persoane Vârstnice Rogerius şi Duiliu Zamfirescu – de luni până joi între 8.30 şi 16.00, Auchan – zilnic între 12.00 şi 20.00 şi Autogara Nufărul – de luni până vineri între 5.00 şi 21.00, sâmbăta şi duminica între 6.00 şi 20.00.

După acestă dată, călătorii din categoria menţionată sunt atenţionaţi că echipele de control vor reţine legitimaţiile de călătorie eliberate de ASCO în vederea înlocuirii acestora cu actualele carduri de călătorie personalizate.

Documentele pe care fiecare persoană le va prezenta, atât la reîncărcarea cardurilor eliberate, cât şi la solicitarea emiterii de carduri, pentru cei care nu le deţin, sunt: xerocopiile actului de identitate, din care să reiasă că au domiciliul stabil pe raza municipiului Oradea, şi a cuponului de pensie.

Taguri: , , ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor