Care sunt ţările care solicită muncitori români

De Dan Birta
Care sunt ţările care solicită muncitori români
Se caută muncitori în agricultură, asistenţi medicali, şoferi de camion şi personal din domeniul HORECA.

Spania, Germania, Italia şi Anglia sunt ţările care au nevoie de muncitori români, în funcţie de numărul de locuri de muncă oferite. Potrivit site-ului mobilităţii europene, Eures, Spania are nevoie de 500 de muncitori necalificaţi în agricultură şi 15 şoferi de camion. Italia are 110 oferte de locuri de muncă pentru asistenţi medicali şi 30 pentru îngrijitori de persoane. Din Germania provin 133 de oferte de job-uri în domenii foarte variate, iar din Anglia, 76 de oferte de locuri de muncă: 70 pentru îngrijitori persoane la domiciliu, cinci pentru operatori CNC şi o ofertă pentru supervizor podgorie.

Pe locul cinci, în funcţie de numărul de oferte, se plasează Austria, cu 70 de locuri de muncă: 15 chelneri, 20 de bucătari-şefi, 15 ajutori de bucătar, 10 zugravi şi 10 lucrători forestieri. Slovacia este pe locul șase, cu 50 de oferte pentru şoferii de camioane de mare tonaj şi şapte infirmiere. Din Slovenia provin 39 de oferte: 15 pentru lăcătuşi-mecanici şi câte opt pentru sudori, instalatori şi specialişti în SSM. Alte 30 de oferte sunt din Cehia: 30 de manipulanţi marfă şi 10 şoferi de camion. Norvegia are nevoie de şase tâmplari, doi brutari, doi patiseri şi câte un senior inginer cercetare, ambalator, asistent panificaţie şi şofer distribuitor. Din Bulgaria provine o ofertă pentru zece operatori în industria de prelucrare a lemnului, iar din Ungaria cinci oferte pentru aceeaşi meserie şi una pentru şef de schimb.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !