Caritas are probleme financiare

Caritas are probleme financiare
ORADEA – Fundaţia Caritas se confruntă cu dificultăţi financiare, a anunţat conducerea organizaţiei în cadrul unei conferinţe de presă. „Am dori să facem apel către cetăţeni sau către autorităţile locale, pentru donaţii. Noi nu ne ascundem problemele financiare.

O fundaţie ca să poată ajuta oamenii, trebuie să fie ajutată”, a spus Nagy Hortenzia, contabila fundaţiei. Caritas oferă o gamă largă de servicii sociale, printre care asistenţă socio-medicală la domiciliu pentru persoanele vârstnice, cantină socială sau asistenţă şi consiliere pentru persoanele cu nevoie speciale. Conducerea ar putea fi nevoită să reducă personalul ori salariile angajaţilor, datorită lipsei banilor.

Contribuţiile cresc
„Mereu apelăm la sensibilitatea orădenilor, şi nu numai. Dacă facem o comparaţie între anii 2002 si 2006, ne bucură creşterea contribuţiilor de la 24% la 35%, dar pe de altă parte constatăm cu tristeţe că ajutoarele nerambursabile în numerar au scăzut faţă de anii precedenţi şi sunt în continuă scădere, de la 56% la 16%. Totodată, procesul subvenţiilor a rămas neschimbat faţă de anul 2002”, ne-au comunicat membrii fundaţiei.

Astfel, membrii Caritas doresc să le reamintească orădenilor că, si în acest an, 2% din impozitul la stat poate fi donat către fundaţie.
Cei care doresc să facă o donaţie, o pot face în numerar sau prin bancă, în contul RO58BTRL00501205736672XX, deschis la Banca Transilvania.

Monica Mateiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !