Caritas şi-a premiat voluntarii

ORADEA – Zece voluntari ai Asociaţiei Caritas Eparhial Oradea au fost recompensaţi pentru activitatea susţinută pe parcursul acestui an. Evenimentul s-a desfăşurat duminică la Mănăstirea „Maica Domnului” şi a coincis cu Ziua internaţională a voluntarilor.

Astfel, pentru timpul, disponibilitatea, numărul de ore prestate, cursurile de perfecţionare absolvite şi calitatea serviciilor, Codruţa Tocai a fost aleasă „voluntarul anului”. Mihaela Marta a primit premiul pentru disponibilitate. Cel mai activ voluntar în 2006 a fost Livia Abrudan. Premiul pentru servicii speciale a fost acordat Voichiţei Vâşcan, iar Anteea Tocai a primit premiul pentru cel mai tânăr voluntar al asociaţiei.

Premii speciale
Premiul special a fost dat Mariei Mihele, aceasta fiind alături de cei bolnavi aflaţi în stadiul terminal. Tot premiu special a primit şi Sofia Laza, care a fost coordonatoarea voluntarilor. „Prin această premiere urmărim recunoaşterea publică a meritelor celor mai activi voluntari”, a precizat Olimpiu Todorean, preşedintele asociaţiei. Colectarea de alimente cu ocazia Paştelui, distribuirea de plicuri cu formulare pentru oferirea de 2% din impozit pentru asociaţie, distribuirea mesei calde pentru cei săraci, asistenţă la domiciliul bolnavilor aflaţi în stadiul terminal, vizite la copiii aflaţi în spitale sau distribuirea de ajutoare pentru sinistraţi sunt doar câteva din activităţile desfăşurate de voluntari în acest an. Asociaţia Caritas Eparhial Oradea are înscrişi 65 de voluntari, dintre care 56 sunt activi.

Ioana Iuhas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase