Carmen: „Vreau să experimentez”

Carmen: „Vreau să experimentez”
ORADEA – Carmen Boroş (20 ani), din Oradea, a fost Fata lunii decembrie în urma concursului prin vot online la Fata Zilei pe portalul Bihor Online.

Carmen este studentă la Relaţii Internaţionale în Oradea dar ar vrea să facă şi psihologie fiindcă îi place să cunoască oameni şi să înţeleagă ce gândesc. Este o fire deschisă, poate vorbi despre orice, dar este şi o bună ascultătoare, se integrează foarte repede oriunde şi e dezinvoltă. Îi place să cânte cu prietenii la karaoke şi nu e dependentă de un anumit gen de muzică. Îi place orice gen de melodie, cu condiţia să fie de calitate.

Vede în special partea bună sau chiar veselă a lucrurilor şi încă din liceu i-a rămas renumele de „Zâmbăreaţa”.

În place soarele, litoralul, zonele tropicale şi ar vrea să ajungă în Dubai sau alte locuri exotice. Însă deşi malul mării i se pare cel mai romantic loc, important pentru ea e să-şi petreacă vacanţa alături de cine-i place, indiferent unde.

Îi mai plac jeep-urile dar în oraş ar prefera o maşină mai sprintenă. Shoppingul e mai mult un hobby decât o pasiune.

Talia de viespe şi alura sprintenă şi-a păstrat-o făcând dans şi aerobic.

Până la 29 de ani ar vrea să experimenteze tot felul de lucruri, după care să se orienteze spre o viaţă liniştită, cu familie şi o afacere proprie.

 

Bihor Online: Cum ai luat contact cu lumea modellingului?

Carmen: M-a chemat o prietenă la Miss Heat. Lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul. Însă următorul concurs de Miss l-am câştigat iar în noiembrie 2006 am câştigat şi Miss Unifest România, adresat tuturor universităţilor din ţară.

Bihor Online: Pe lângă aspectul atrăgător, care crezi că sunt atuurile tale la un concurs de miss?

Carmen: La un concurs de miss e important să fii surâzătoare. Iar mie îmi face plăcere să zâmbesc, nu afişez niciodată un surâs fals.

Bihor Online: Înţeleg că îţi face plăcere să vezi tineri care se uită la tine cu plăcere?

Carmen: Evident.

Bihor Online: Prietenul tău cum vede apariţia ta în FHM şi, în general, implicarea în lumea modellingului?

Carmen: Are încredere în mine şi înţelege că e important pentru mine să mă pun în valoare.

Bihor Online: Ai arătat revista la părinţi?

Carmen: Deocamdată să zicem aşa, revista e acasă… Mama ştie că am apărut în revistă după ce am apărut de-atâtea ori în ziare. O să arat revista părinţilor la momentul potrivit.

Marius Demeter