Carnaval veneţian la Muzeul Țării Crișurilor

Carnaval veneţian la Muzeul Țării Crișurilor
De miercuri, la Secţia de Artă a Muzeului Ţării Crişurilor a fost deschisă expoziţia cu titlul „Carnaval veneţian”.

Expoziţia cuprinde obiecte realizate de elevi de la Clubul Copiilor şi Elevilor Marghita (Palatul Copiilor şi Elevilor Oradea) şi de membri ai Atelierului de pictură „Tânăra Speranţă Consistoria Oradea”, din cadrul Fundaţiei Consistoria „Efrem Beneamin”, şi ai Atelierului de pictură Bookafe Oradea, având-o coordonatoare pe prof. Florina Silvia Iepure.

„Expoziţia, aflată la a treia ediţie, cuprinde măşti pictate într-o gamă variată de culori, manechine cu ţinute vestimentare de carnaval şi lucrări de pictură, toate fiind creaţii atractive ce au ca sursă de inspiraţie carnavalul de la Veneţia”, a spus prof. Florina Silvia Iepure.
Expoziţia rămâne la dispoziţia publicului până în data de 20 martie 2015.

Dialogul imaginilor

O altă expoziţie găzduită de instituţia muzeală este „Imagini în dialog”. Expoziţia este organizată de Complexul „Muzeul Ţării Crişurilor”, în parteneriat cu Universitatea din Oradea – Facultatea de Arte, Departamentul de Arte Vizuale – şi Liceul de Artă Oradea. Vernisajul acesteia este programat pentru data de 12 martie, de la ora 17.30.

Aflată la cea de-a doua ediţie, expoziţia cuprinde lucrări de pictură, sculptură, grafică, artă decorativă, care sunt semnate de profesori de la instituţiile partenere Muzeului.

„Creaţiile sunt reprezentative pentru personalitatea fiecărui expozant şi aduc în atenţie realizări din ultimii ani, deci sunt oglinda activităţii permanente a dascălilor din domeniul artelor vizuale”, au anunţat organizatorii.
Expoziţia va putea fi vizitată până la data de 12 aprilie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !