Carnea de la Kaufland, fara Salmonella

Reactualizat la:
1Comentariu
În urma analizei efectuate de către Laboratorul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor asupra cărnii de porc achiziţionată de un orădean de la Kaufland, rezultă că aceasta nu avea Salmonella.

Traian Bejan„Porţiunea de ţesut muscular prezintă în profunzimea acesteia o zona cavitară cu diametrul de aproximativ 3 cm bine circumscrisă de o capsulă conjuctivală cu un conţinut cremos de culoare alb-cafenie, acest viciu ascuns reprezentând un abces aseptic. Restul de ţesut muscular prezintă aspectul umed la exterior şi pe secţiune culoare alb-roz, consistenţă elastică, miros caracteristic speciei”, se spune în buletinul de analiză. „Examenul microbiologic din conţinutul abcesului a relevat existenţa de culturi sterile şi în urma analizelor din ţesutul muscular privind infestarea cu Salmonella a reieşit absenţa acestei bacterii din proba analizată”, a specificat Traian Bejan, comisarul şef al CJPC Bihor. 

Carne de porc cu puroi la un supermarket din Oradea

Taguri: , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor