CARNIROM, o măcelărie pe gustul şi pentru buzunarul orădenilor

Reactualizat la:
CARNIROM, o măcelărie pe gustul şi pentru buzunarul orădenilor
Orădenii dornici să se aprovizioneze cu carne şi produse din carne trebuie neapărat să treacă pragul carmangeriei CARNIROM, situată pe strada Lacu Roşu, nr. 5, lângă Staţia GPL.

„Oferim clienţilor noştri carne şi produse din carne de porc, de viţel, de mânzat, de pasăre şi de oaie la cele mai bune preţuri. La acestea se adaugă o gamă largă de mezeluri şi salamuri proaspete”, ne-a declarat Gabriela Bara, şefa de magazin.

În fiecare săptămână carmangeria are câte două – trei produse la preţ promoţional. În săptămâna aceasta la promoţie sunt: fleica, carnea tocată şi pulpele,inferioare de pasăre.
Pe lângă carne şi produse din carne, magazinul vine în întâmpinarea clienţilor cu o gamă largă de paste făinoase, brânzeturi şi sosuri din Italia.
Dar, cel mai bine, orădenii se pot convinge singuri, vizitând carmangeria. Reprezentantele magazinului îi aşteaptă cu drag pe clienţi şi le promit că vor avea parte de o servire ireproşabilă.


interior

Pentru informaţii suplimentare şi comenzi, cei interesaţi pot apela cu încredere la numărul de telefon: 0359.450.828 sau la Gabriela Bara – tel: 0741.984.058.

Deschis de luni pana vineri intre orele 6 -20
Sambata intre orele -6-18

 

Advertorial!