Carrefour în Oradea

37Comentarii
Carrefour în Oradea
ORADEA – După Metro, Real, Profi, Pracktiker şi Selgros iată că şi Carrefour a realizat că Oradea are potenţial pentru super sau chiar hiper-market-uri.

Carrefour Romania, proprietate a grupului francez Hyparlo, va extinde, în 2008, reţeaua de hipermarketuri cu cinci magazine, la Oradea, Arad, Bucureşti, Piteşti şi Suceva, pentru care va investi 100 milioane euro a declarat directorul de marketing, Andreea Mihai.

Magazinul Carrefour Oradea va avea aproximativ 2.000 de locuri de parcare, peste trei hectare de spaţii verzi, o suprafaţă de aproape 200.000 de metri pătraţi, din care un sfert construit, şi va fi situat pe strada Ogorului, între Strada Universităţii, Aeroport şi Calea Aradului.

Printre cele şapte corpuri mari de clădire se vor număra un magazin alimentar, o hală pentru materiale de construcţii şi grădinărit, un spaţiu expoziţional, magazine de specialitate, fast-food şi o benzinărie.

Anul acesta, Carrefour Romania isi va extinde reteaua de hipermarketuri cu trei magazine, doua la Iasi si unul la Cluj- Napoca, investitia fiind estimata la aproximativ 60 milioane euro. Reteaua Carrefour Romania include in prezent sapte hipermarketuri in Ploiesti, Constanta, Brasov si Bucuresti. Carrefour Romania a vândut, anul trecut, prin cele şapte magazine, produse în valoare de 609 milioane de euro, reprezentând o crestere cu 39% faţă de 2005.

Dan Birta37Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor