Carta Alba a IMM in limbi straine

Carta Alba a IMM in limbi straine
Ioan Mintaş, prim vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) a participat miercuri, 6 octombrie, la Clubul Diplomatic din Bucureşti, la lansarea „Cartei Albe a IMM-urilor”, ediţia a VIII-a, în limbile: Engleză, Franceză şi Italiană.

Lucrarea este editată de către CNIPMMR în parteneriat cu Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri.

„Lucrarea a fost realizată de un colectiv de specialişti ai CNIPMMR şi AIPPIMM şi reprezintă cea mai cuprinzătoare şi aprofundată analiză a situaţiei IMM-urilor din România, a fenomenului antreprenorial, a performanţelor şi problematicii IMM-urilor, fiind un titlu de referinţă în literatura de specialitate, atât în România cât şi, de mai mulţi ani, la nivelul Uniunii Europene”, a precizat Ioan Mintaş.

Versiunea în limba engleză, în limba franceză şi în limba italiană a ,,Cartei Albe a IMM-urilor din România” – ediţia 2010, se constituie atât ca o radiografie a stării evolutive a IMM-urilor din România, cât şi a contextului socio-economic în care acestea îşi desfăşoară activitatea, surprinzând totodată şi efectele crizei economice asupra acestui sector, la nivelul anului 2010, este de părere Ioan Mintaş.

D.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !