Cartea Albă a IMM-uilor din România

1Comentariu
Cartea Albă a IMM-uilor din România
ORADEA – Cartea Albă a IMM-urilor din România, lansată de CNIPMMR, a ajuns la ediţia a VI. Vineri, 4 Iulie, la Clubul Diplomatic din Bucuresti are loc ceremonia de lansare a „Cartei Albe a IMM-urilor din România”, editată de Consiliul Naţional al Intreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România CNIPMMR.

„Ajunsa, în 2008, la cea de a VI-a ediţie, Carta Albă a IMM-urilor din România a devenit o lucrare de referinţă, o radiografie completă şi profesionistă a mediului de afaceri românesc, cu o aplecare deosebită înspre sectorul cel mai important al economiei naţionale, format din Intreprinderile Mici şi Mijlocii”, a declarat Ioan Mintaş, primvicepreşedinte al CNIPMMR.

Tematici

,Lucrarea cuprinde analiza aprofundată a situaţiei IMM-urilor din România la nivel naţional, sectorial, regional şi judeţean, precum şi analiza situaţiei IMM-urilor în viziune contextuală (a tuturor intreprinderilor şi a economiei româneşti în ansamblul său). Carta mai face analiza fenomenului antreprenorial în dinamică, pornind din anul 1990 până în prezent, cu accent asupra evoluţiilor din 2007 şi 2008. De asemenea, este făcută o analiză IMM-urilor şi a celorlalte intreprinderi cu accent asupra performanţelor economice şi sociale cât şi analiza esentializată a problematicii IMM-urilor, fiecare capitol finalizându-se cu o selecţie de aspecte semnificative. „Trebuie să menţionăm faptul că pe lângă Carta Alba, CNIPMMR publică, de două ori pe an, şi o analiză semestrială completă a situaţiei IMM-urilor din România, lucrare apreciată atât în mediul de afaceri cât şi în cel politic”, a precizat Ioan Mintaş. Ca şi în ceilalţi ani, CNIPMMR va publica, în această toamnă, versiunile în limbile Engleză, Franceză, Germană, Italiană şi Spaniolă ale Cartei Albe.
Dan Birta1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor