Cartierul Alfa, izolat

2Comentarii
Cartierul Alfa, izolat
ARAD – Forate mulţi dintre locuitorii din Alfa nu au cu ce ajunge dimineaţă la serviciu şi după-masa acasă, din cauza lucrărilor demarate pe Kogălniceanu şi Conduraşilor. Consilierul Ionel Costin a cerut o linie de autobuz provizorie pentru elevii din cartier.

Problemele au pornit odată cu schimbările pe care CTP a trebuit să le opereze în circulaţia tramvaielor. Soluţiile impuse odată cu demararea lucrărilor de societatea Primăriei sunt, însă, departe de a-i mulţumi pe locuitorii din cartier, care să simt izolaţi de restul lumii.

Problema din Alfa a ajuns şi pe masa de discuţii a consiliului local. Consilierul Ionel Costin a prezentat colegilor, pe scurt, situaţia din cartier şi le-a cerut celor de la CTP să intervină. Ionel Costin a cerut conducerii CET să introducă pentru elevii din Alfa, care sunt nevoiţi, în aceste luni, să meargă pe jos la şcoală, o linie de autobuz provizorie, pe perioada cât vor dura lucrările de reabilitare. În viziunea alesului, măcar problema unui grup din cartier ar fi astfel rezolvată.

Alte propuneri

De problemele din Alfa a vorbit şi consilierul Corneliu Pădurean, acesta referindu-se însă la circulaţia insuportabilă provocată de lucrările demarate pe cele două străzi. „Circulaţia în zona Pieţei Sârbeşti e blocată de tot. Pe perioada în care se lucrează, pe unele străzi ar trebui să se circule pe ambele sensuri, iar parcarea să se facă pe trotuar”, a propus consilierul Pădurean.

Declaraţie: „Ar trebui introdusă o linie specială pentru elevi cât se lucrează în Alfa” – Ionel Costin

Adriana Barbu2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor