Cârţu se gândeşte la demisie

Reactualizat la:
Cârţu se gândeşte la demisie
Lui Sorin Cârţu nu i-a venit să creadă că echipa sa a putut juca atât de prost vineri şi a pierdut trei puncte care, datorită unei conjuncturi favorabile, ar fi urcat-o pe FC Argeş pe locul al treilea al campionatului.

Lui Sorin Cârtu nu i-a venit sa creada ca echipa sa a putut juca atât de prost vineri si a pierdut trei puncte care, datorita unei conjuncturi favorabile, ar fi urcat-o pe FC Arges pe locul al treilea al campionatului. La golul încasat de la Armel nu a facut decât un gest de lehamite la adresa portarului Bogdan Vintila, dupa care, la final, a ramas circa un minut pe banca de rezerve, încercând sa rememoreze greselile elevilor sai.

Cârtu s-a ridicat într-un târziu si, cu capul în pamânt, s-a suit direct în autocar, refuzând sa stea de vorba cu cineva, nici macar cu persoanele din conducerea clubului.

Pâna la plecarea mijlocului de transport din parcare, Cârtu a meditat, având privirea tintuita în gol. Ultima oara când a procedat asa, Sorinaccio a demisionat de la conducerea echipei FC Arges, gest care nu este exclus sa fie repetat si acum.

Sursa: Onlinesport.ro