Casa de Pensii în Clisură

MOLDOVA NOUĂ – Conform unei hotărâri a Casei Judeţene de Pensii Caraş Severin, din două în două săptămâni o parte din personalul din conducere se va deplasa la Moldova Nouă.

Această decizie se datorează cererilor masive ale cetăţenilor din clisură, care au diverse probleme de rezolvat cu casa de pensii. Un director sau un alt membru al conducerii vor fi prezenţi în zonă. În general problemele ridicate de pensionari sunt datorate deselor modificări ale legislaţiei de pensii, recalculări întârzieri în rezolvarea cererilor şi nemulţumiri legate de nivelul pensiilor.

La Moldova Nouă, Casa Judeţeană de Pensii dispune de un punct teritorial de lucru aflat în incinta AJOFM deservit de un funcţionar public cu atribuţii în rezolvarea problemelor ivite pe plan local inclusiv prelucrarea de documente, petiţii, şi rezolvarea dosarelor depuse.

Voicu Trifan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase