Casa Judeteana de Pensii Bihor face angajari

Casa Judeteana de Pensii Bihor face angajari
Nu mai putin de 72 de posturi de referenti de specialitate sunt disponibile la Casa Judeteanã de Pensii (CJP) Bihor. Cele 72 de persoane vor fi angajate pe perioadã determinatã prin Institutul National de Cercetare Stiintificã în Domeniul Muncii si Protectiei Sociale Bucuresti.

Concursul va avea loc la sediul CJP Bihor, Oradea, str. Dunãrea, nr.6, în data de 18 ianuarie 2006, orele 10:00. Informatii se pot obtine la Compartimentul resurse umane al institutiei, sau la telefon: 437.662, interior 107. Eventualii participanti vor trebui sã aibã diplomã de licentã sau de bacalaureat, cunostinte de operare pe calculator, cunostinte specifice legislatiei muncii sã nu aibã antecedente penale si sã nu fie pensionari de vârstã sau invaliditate. Dosarele se pot depune pânã în 16.01.2006, orele 16:30.

 

Carnetele de muncã la CJP Bihor

 

„Cei care vor fi angajati trebuie sã aibã capacitatea de a opera pe calculator atât cantitativ cât si calitativ. Ei vor prelua datele din carnetele de muncã si vor continua activitatea de reevaluare a dosarelor de pensii pe baza documentelor depuse”, a precizat Szarka Arpad, directorul executiv al CJP Bihor. Acesta a adãugat cã pot participa concurs si persoanele care au fost angajate pânã anul trecut pentru reevaluarea pensiilor.

Potrivit directorului executiv al CJP Bihor, în decurs de doi ani vor trebui prelucrate circa 200.000 de carnete de muncã, eliberate înainte de aprilie 2001.

„Este un proces la sfârsitul cãreia toate datele legate de evidenta muncii si stagiile de cotizare necesare pentru realizarea dosarului de pensii vor fi introduse într-o bazã complet informatizatã. Acest proces va duce la eficientizarea sistemului de pensii de stat si la eliminarea birocratiei. Vizualizarea acestor informatii si crearea dosarelor de pensii vor fi realizate într-un timp foarte scurt, prin introducerea Codului Numeric Personal al beneficiarului”, este de pãrere Szarka Arpad.

 

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !