Case Habitat la Oradea

Case Habitat la Oradea
ORADEA - Habitat pentru Umanitate Beius va construi 50 de locuinţe sociale în Oradea pe strada Voltaire şi pe alte terenuri puse la dispoziţie de Administraţia Social Comunitară Oradea.

Familiile care vor beneficia de aceste locuinţe sociale vor fi selectate de ASCO în baza criteriilor de selecţie şi care îndeplinesc următoarele criteruu ale Habitat: nevoia de locuinţă, peste 500 de ore de muncă obligatorii pentru construirea locuinţei, existenţa unui venit stabil la momentul preluării imobilului. Valoarea medie a unei locuinţe tip „duplex Habitat” este de 17.839 USD.

Totodată, Habitat pentru Umanitate va asista familiile aflate în evidenţa ASCO în refacerea locuinţelor aflate în stare avansată de degradare.

Consiliul Local Oradea a aprobat scutirea Habitat pentru Umanitate de la plata taxei pentru eliberarea autorizaţiilor de construire

Georgiana Anghel

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !