Câştig de 47.000 de euro pe an

4Comentarii
Câştig de 47.000 de euro pe an
ORADEA – O româncă poate câştiga până la 47.000 de euro pe an. Este greu de crezut, dar informaţia este reală. Aceşti bani nu sunt câştigaţi însă pentru munca efectuată în România, ci într-o ţară mai vestică – Irlanda.

Candidatele trebuie sa cunoasca limba engleza si sa aiba scoala postliceala de asistente. Oferta este disponibila pe site-ul Eures, pentru femeile care au calificare de moase sau asistente medicale.

În Europa

Românii care vor sa câstige salarii europene au la dispozitie 1.599 de locuri de munca, în toata Europa. Site-ul Eures ofera informatii despre toate cele 1.599 de locuri de munca, inclusiv salarii si conditii oferite de angajatori. Cele mai multe locuri sunt oferite de Irlanda, care vine cu nu mai putin 370 de oferte în domenii ca asistenta medicala, moase, etc.

Pe locul doi în topul ofertelor este Republica Ceha cu 217 locuri de munca, Slovacia si Slovenia, fiecare cu câte 206 locuri de munca. Locurile de munca sunt foarte variate: de la domeniul constructiilor, al prelucrarilor mecanice si al croitoriei, la cel al cresterii pasarilor si al îngrijirii oilor.

Spre exemplu, un cioban în Slovacia este platit cu 398 de euro/luna, plus cazare si masa, fara nici o alta cerinta. În Europa centrala, salariile sunt sub 1.000 de euro. Cine vrea sa câstige mai bine, poate s-o ia mai spre vest. În Spania, de exemplu, pentru aceleasi locuri de munca se ofera peste 1.200 de euro/luna. Aici mai intervine conditia de limba spaniola sau engleza.

În Marea Britanie, un sudor sau un operator si prelucrator pe masini CNC pot câstiga între 6,5 si 13 euro/ora. O conditie esentiala este însa cunoasterea limbii engleze.

În Bihor

Pentru cei care nu doresc sa plece prea departe,AJOFM Bihorofera 368 de locuri de munca. Dintre acestea, 13 locuri se adreseaza persoanelor cu studii superioare, 255 persoanelor cu studii medii si 100 de locuri de munca persoanelor necalificate.

Birta Dan

 4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor