Castiga cadouri personalizate

Castiga cadouri personalizate
Bihor Online in parteneriat cu IdeaPlaza.ro iti ofera sansa sa castigi saptamanal un cadou personalizat la alegere, o perna sau o cana.

REZOLVA TESTUL ACUM!

Vor avea loc extrageri saptamanale, in fiecare vineri.

 

Alegerea cadoului potrivit a fost mereu o provocare pentru multi dintre noi. Aglomeratia din magazine sau pur si simplu timpul necesar unor astfel de cumparaturi ne-a adus catre o modalitate de a achizitiona astfel de produse mult mai rapida si mai simpla, magazinul online.Unul dintre magazinele online specializate in cadouri este si IdeaPlaza.ro

Cu o echipa tanara si dedicata exclusiv satisfacerii fiecarui client in parte prin servicii si produse, pune la dispozitie o gama foarte variata de cadouri cu peste 750 de produse unice raspandite in peste 19 categorii.

Suntem printre putinele magazine online din Romania care printre cadourile finite pe care le oferim mai punem la dispozitie si posibilitatea de a personaliza cadoul dorit cu ajutorul unei imagini si a unui text. Pentru aceasta, in cadrul sitului aveti la dispozitie categoria de Cadouri Personalizate.

Nu am uitat insa nici de persoanele care doresc sa ofere cadouri haioase si pentru ei existand o categorie speciala. Mai putem aminti si mult daruitele cadouri decorative iar pentru cei mai speciali o categorie cu mai mult stil, cadouri speciale.

Femeile nu au fost nici ele uitate pentru ele existand Bijuterii. Iar, pentru ca vine perioada calda punem la dispozitie o multime de modele de tricouri cu mesaje haioase perfecte pentru cadouri sau de ce nu chiar pentru uzul propriu.

Pentru ca suntem un magazin online livrarea produselor este in intreaga tara. In acest fel puteti trimite cadouri persoanelor dragi oriunde in Romania. Livrarea coletelor se face in 24-48 de ore prin intermediul serviciilor de curierat rapid.

Va lasam sa descoperiti singuri restul surprizelor pe care vi le rezerva Magazinul online de cadouri Ideaplaza.ro.

Taguri: