Castiga invitatii la 1st Hypnose Salsa Festival

Castiga invitatii la 1st Hypnose Salsa Festival
Salsa Hypnose Oradea si Bihor Online iti prezinta 1st Hypnose Salsa Festival, la Oradea. Participa la concurs si poti castiga 2 invitatii full pass (cu acces gratuit la toate evenimentele organizate in cadrul festivalului) si 3 invitatii party acces (acces gratuit la toate petrecerile din cadrul festivalului).

Castigatorii sunt:

Doua invitatii full pass: Somesan Carmen si Bodiu Gabriela.

Trei invitatii party pass: Szilagyi Jozsef, Druhala Daniela Florina si Merlut Oana  Maria.

Castigatorii se vor prezenta cu buletinul de identitate la intrarea evenimentelor.

In perioada 17-19 septembrie scoala de dans Salsa Hypnose Oradea organizeaza in parteneriat cu Era Shopping Park si Hotel Continental Oradea 1st Hypnose Salsa Festival. Un festival de salsa unde se vor intalni dansatori din peste 10 orase atat din tara cat si din strainatate pentru a lua lectii de dans de la cei mai buni profesori nationali si internationali si pentru distractia de la petreceri. La petreceri vom avea cea mai buna muzica latino mixata de patru DJ, dintre care trei sunt printre cei mai buni dj din tara, si dj melka din Franta printre cei mai apreciati dj international.

Primii pasi de dans din cadrul festivalului ii vom face joi la PreSalsa Party si apoi vom continua distractia 3 zile si 3 nopti, precum in basme.

In cadrul acestui festival se vor organiza atat lectiile de dans ce vor avea loc la Hotel Continental, sambata si duminica intre orele 10:30 si 17:00, dar si petrecerile de salsa de joi pana duminica. Tot in cadrul acestui eveniment vom organiza si ceva nemaintalnit in Oradea, Salsa On Street, unde va merge muzica pe strada si dansatorii din cadrul evenimentului vor avea posibilitatea sa danseze astfel incat sa fie admirati de trecatori. Ii veti putea vedea vineri dupamasa de la orele 15:00 pana la orele 20:00 pe pietonala, la intrarea dinspre agentia CFR, iar sambata de la orele 18:00 pana la 21:00 ne intalnim cu totii in parcarea Era Shopping Park la o super petrecere, cu concursuri premii dans si voie buna.