Câștigă invitații la conferința cu Irina Petrea

Reactualizat la:
Câștigă invitații la conferința cu Irina Petrea
Bihon.ro și Un părinte mai bun scot la concurs două invitații la conferința de presă susținută de Irina Petrea.

Tema conferinței de la Oradea este „Gestionarea asertivă a comportamentelor dificile ale copilului”.

Copiii ne aduc zâmbete și lacrimi în viață și, mai ales, ne aduc șansa de a ne schimbă noi înșine în mai bine odată deveniți părinți. Oricărui părinte i se poate întâmplă să trăiască momente în care să se simtă derutat, confuz, vexat, enervat, exasperat de comportamentul copilului sau. Emoții dintre cele mai intense îl pot răvași și reacția sa emoțională poate să-l facă să spună cuvinte aspre, să ia decizii pe care să le regrete și să determine pe mai departe comportamente dificile și inadecvate din partea copilului. Așa se poate aluneca ușor-ușor într-un cerc vicios în care copii și părinți deopotrivă se simț nefericiți și neînțeleși unii de alții.

Comportamentele dificile ale copiilor pot fi gestionate corect și benefic pentru copil și pentru relația părinte-copil. Și nici măcar nu este greu! Vino să descoperi cât de simplu și de eficient poate să fie, alături de psihoterapeutul Irina Petrea la conferința pe care o va susține în data de 3 Iunie 2015, începând cu ora 17:30 la Oradea.

Adu cu tine întrebările tale și experiențele tale de părinte, de educator și de copil al părinților tăi și împărtășește-le Irinei și tuturor participanților. Cu siguranță, experiențele tale sunt unice chiar dacă seamănă cu ale altora. Cu certitudine, toată lumea va avea de beneficiat dacă tu le împărtășești. Dăƒm întâlnire nu doar păƒrintilor, ci și viitorilor părinti, precum și cadrelor didactice sau persoanelor care au în îngrijire copii. Pe toți aceștia îi invităm sムne fie alăƒturi în proiectul “Un păƒrinte mai bun” la Oradea, proiect în care IRINA PETREA se implică activ încă din anul 2012.

Pe Irina Petrea o cunoști din emisiunile de televiziune “€œSupernanny”, “Copii contra păƒrinti” și “€œCei 7 ani de acasピ, o cunoști din cărțile, publicațiile, articolele și interviurile sale. Acum o poți cunoaște în realitate și poți să îi adresezi direct întrebările tale.

Cui se adresează conferința: părinţilor, bunicilor, cadrelor didactice, bonelor care au în grijă copii..

Locație: Hotel Continental

Data: 3 Iunie 2015

Ora: 17:30

Durată intalnire: ~ 3 ore

Investitie: 50 lei daca înscrierea se face pana în 29 Mai sau 70 lei în ziua conferinței.

Cadrele didactice beneficiaza de reducere, taxa de participare fiind de 45 de lei daca înscrierea se face pana în 29 Mai sau 65 lei în ziua conferinței.

Cadrele didactice primesc adeverință de participare la conferință!

Câștigătoarele concursului sunt Zaha Paula și Baluta Adina.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !