Caută soluţii de acces pe pieţele externe pentru IMM-uri

Caută soluţii de acces pe pieţele externe pentru IMM-uri
Mediul de afaceri bihorean este invitat vineri la Centrul de Afaceri Oradea să descopere noi metode de gestinonare a riscurilor.

Pentru încurajarea și susținerea firmelor bihorene în dezvoltarea activității lor pe noi piețe în străinătate și realizarea de noi colaborări și parteneriate, Federația Patronilor Bihor și Asociația Antrenovatio invită întreprinzătorii bihoreni la un eveniment practic și aplicativ în data de 27 Mai, Vineri, ora 11, la Centrul de Afaceri din Cetatea Oradea.

Conferința „Soluții de acces pe piețe externe pentru IMM-uri” va fi susținută de specialiștii rețelei Enterprise Europe Network reprezentată regional de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Vor fi prezentate metode și practici de promovare a afacerilor românești prin platforma Enterprise Europe Network și soluții de protejare a proprietății intelectuale a afacerilor. Firmele bihorene sunt invitate să se promoveze atât în Uniunea Europeană cât și în economia globală.

În cadrul conferinței se vor prezenta metode concrete de utilizare a platformei Enterprise Europe Network pentru a identifica și atrage furnizori, clienți, parteneri comerciali sau investitori. Pentru protejarea identității afacerii noastre, reprezentanții Universității Tehnice din Cluj Napoca vor prezenta metodologia de înregistrare a mărcii, asistând firmele doritoare în inițierea acestui demers.

Pentru înțelegerea unor riscuri existente pe piețele de export firma de consultanță Financo Management va oferi atât exemple concrete cât și metode de gestiune a acestor riscuri. Enterprise Europe Network este o inițiativă a Comisiei Europene, fiind un instrument-cheie în strategia UE pentru stimularea creșterii economice. Reunind în jur de 600 de organizații membre din peste 60 de țări, rețeaua ajută companiile să profite de oportunitățile de afaceri de neegalat din piața unică a UE.

Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, institutie de învățământ de prestigiu din România, derulează numeroase programe de cercetare, dezvoltare și inovare.Performanța ancorată în perspectiva mediului socio – economic, vizibilitatea și cooperarea internațională, precum și noutatea științifică și interdisciplinaritatea sunt câteva dintre caracteristicile mediului de cercetare din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Evenimentul este organizat ca un concept al Asociației Antrenovatio din Oradea – pentru promovarea educației antreprenoriale aplicate și se derurelază cu susținerea Camerei de Comerț Româno Maghiare Karpatia, și al Asociației de Marketing Marketex a Universității Oradea.

Conferința „Soluții de acces pe piețe externe pentru IMM-uri” se desfășoară sub patronajul Uniunii Naționale a Patronatului Român, organizație neguvernamentală, nonprofit, fără caracter politic, care cuprinde firme din sectorul privat, înființată în anul 1991, fiind prima Confederație patronală înregistrată în România.„ Scopul Uniunii este de a reprezenta, promova și apăra interesele membrilor săi, în mod deosebit, al companiilor mici și mijlocii”, spune preşedinte UNPR Ioan Lucian.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !