C*c*t in locurile de joaca

27Comentarii
C*c*t in locurile de joaca
Draga Poliţie locală, în repetate rânduri ţi-am observat agenţii, foarte prezenţi pe aleile Parcului 1 Decembrie, veghind ca nu cumva „bestiile canine” plimbate în acest parc să nu cumva să facă vreo moarte de om.

Din păcate, prezenţa lor a fost remarcată mai ales la volanul maşinii din dotare şi mai puţin pe jos. Asta explică faptul că observă câinii dar le scapă „penalii” care folosesc aparatele de joacă pentru copii ca budă publică. Le scapă fără excepţie, aş spune, dim moment ce nu aţi comunicat vreo penalizare pentru aceste activităţi, pe cât de naturale pe atât de dăunătoare sănătăţii copiilor. Transformarea căsuţei din parc în WC e o practică frecventă în acest parc, nu-s două săptămâni de când un bunic mi-a spus că singur a adunat materiile fecale din incintă pentru că i-a fost teamă să nu-i ajungă nepotul pe acolo. O imagine revelatoare/respingătoare aveti anexată aici…

V-aş dori succes în activitate dvs.. bănuiesc însă, că din moment ce situaţia persistă, transformarea aparatelor de joacă în budă nu vă priveşte, deci mă voi abţine de la urări inutile.

Daniela Arinton27Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor