Ce spun oradenii despre piramida

Ce spun oradenii despre piramida
Sala Ghişeelor e o surpriză plăcută pentru orădeni, dar rămâne chestiunea oportunităţii.La orele amiezii, luni, Sala Ghişeelor, inaugurată recent de municipalitatea orădeană, era destul de goală.

Orădenii nu iau cu asalt „piramida” lui Bolojan, semn că şi sezonul estival îşi pune amprenta asupra activităţii cu publicul din Primărie. Cei ce ajung în sala ce a înlocuit curtea interioară a Primăriei vin cu diverse treburi. Prea puţini stau gură-cască, pentru a studia arhitectura noii săli de relaţii cu publicul.

Aerisit…

Am încercat să aflăm opinia câtorva orădeni cu treabă prin zonă, dintre cei mai puţin grăbiţi, dispuşi să ne împărtăşească părerea lor. Orădeanul Mihai Pânzaşu, de 58 de ani, care s-a prezentat a fi administrator, s-a arătat deranjat de „costurile enorme” pentru amenajarea sălii. „Din câte am aflat, această sală a costat prea mult. De aceea, nu cred că era cazul acum să se realizeze”, ne-a spus domnul Pânzaşu, care, altfel, crede că „sala arată interesant”.

Un alt orădean, Nistor C. (63 de ani, pensionar), s-a arătat mai entuziasmat de iniţiativa primarului. Interlocuitorul nostru nu este impresionat de costurile sălii. „Oricum, dacă nu se investea aici, banii se duceau pe altceva. Îmi place sala: e spaţioasă, aerisită şi îţi lasă o impresie de modernism, puţin întâlnit în aceste spaţii de relaţii cu publicul, la noi în ţară”, ne-a mărturisit orădeanul.

Al pensionar din Oradea, Ioan Lazăr (63 de ani), s-a arătat şi el plăcut impresionat de aspectul locului, dar are o problemă cu temperatura – accentuată, în ciuda climatizării, din cauza acoperişului vidrat. „Este frumos, aerisit, însă acum e destul de cald”, ne-a spus Ioan Lazăr, care a avut şi o observaţie: faptul că panourile informative lipsesc de la ghişee, astfel încât cetăţeanul nu ştie din start cu ce anume îl poate servi fiecare ghişeu.

Construcţia sălii a costat 1,3 milioane de lei noi, cărora li s-au adăugat alţi 161.290 lei pentru mobilier.

C.C.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !