Ce ştii despre J.b.? Nimic…

8Comentarii
Ce ştii despre J.b.? Nimic…

Îl citeşti, dar nu prea ştii ce se întâmplă în spatele foilor tipărite. Redacţia ziarului, cu problemele ei, îţi e complet necunoscută. Eşti nemulţumit de ziar, zici că ziariştii sunt proşti, habar n-au despre ce vorbesc. Uneori îi judeci greşit.

Fiindcă de fapt tu n-ai habar cum funcţionează o redacţie, cum se iau deciziile, ce se întâmplă acolo în realitate. Nu cunoşti regulile stricte după care se ghidează jurnaliştii. De fapt, nici nu prea ştii că trebuie să respecte nişte reguli. Crezi că ei pot scrie orice, oricând, despre oricine. Greşeşti! Lucrurile nu-s deloc atât de simple…

Dacă urmăreşti blogul meu, s-ar putea să găseşti unele răspunsuri la nedumeririle tale. De ce nu scriu ziariştii de la J.b. că primarul a pus mâna pe jumătate din centrul oraşului? De ce nu se scrie nimic în J.b. despre afacerile întunecate ale lui Alexandru Kiss? De ce nu îi injură niciodată pe fraţii Micula? De ce nu spun tâmpiţii aştia de ziarişti lucrurilor pe nume? Cu cine ţin, de partea cui sunt? Cum manipulează cititorul?

Nu mă crezi? Intră din când în când pe blogul meu şi citeşte însemnările. Crezi că vorbesc prostii, că înşir verzi şi uscate, când de fapt şi cei de la J.b. sunt la fel ca toţi ceilalţi ziarişti: mincinoşi, escroci, habarnişti – nişte javre? Pune mâna pe tastatură şi bagă comentariile tale, fără milă. Desfiinţează-mă. (Dacă eşti din breaslă, scuteşte-mă. Fă-ţi şi tu blog!) Dar vino cu argumente, nu cu insulte şi calomnii. Vei descoperi că discuţiile se pot purta şi altfel decât cu ipocrizie şi reavoinţă. Lectură plăcută!

 

(LOGO BIHON)

Intră pe blogul lui Alexandru Seres la adresa http://alseresblog.romblog.ro/

Alexandru Seres8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor