Cea mai frumoasă poveste

Cea mai frumoasă poveste
Deva – Primii copii care au colindat în acest an la sediul redacţiei noastre au fost cei ai clasei câştigătoare a concursului „Cuvântul liber şi Moş Nicolae îţi ascultă povestea”. Este vorba despre clasa a –IV-a muzică, a Liceului de Muzică şi Arte Plastice „Sigismund Toduţă” Deva. 

Povestea premiată a fost semnată de eleva Sara Pleşa Popescu, care a acumulat, pe portalul nostru, voturi într-un procent de 40%. Din păcate, Sara nu a fost prezentă la premierea ce a avut loc, ieri, la sediul redacţiei noastre. Noi o felicităm din nou iar colegii şi institutoarea sa, Mihaela Dobra, îi doresc o însănătoşire grabnică!

Cei 25 de elevi au păşit,ieri, entuziasmaţi, pragul redacţiei noastre. Îmbrăcaţi de gală, alături de învăţătoarea lor, copiii au sosit la redacţie pentru premiere! În dialogul purtat cu ei, deşi toţi studiază într-o clasă de muzică, printre ei regăsindu-se reale talente, am aflat că unii băieţi visează să ajungă fotbalişti, matematicieni, informaticieni.

Nici munca de ziarist nu se regăseşte în visele lor de viitor însă majoritatea au apreciat că este o meserie grea, periculoasă, solicitantă dar are şi părţile ei bune: ziariştii devin vedete, cunosc tot ce se întâmplă pretutindeni, lucrează în diverse locuri şi cu mulţi oameni, redacţiile lor sunt… curate şi, mai ales, că lucrează la calculator. Calculatorul, după cum se confirmă şi de această dată, este una dintre marile hobby-uri ale celor mici!…

Despre publicaţia „Cuvântul liber” au avut cuvinte de laudă dar şi observaţii interesante, pe care, de multe ori, le vede mai bine un copil decât un om matur! Fetelor le place lucrurile ce ţin de modă, fete frumoase, horoscop, teatru, dar mai puţin sportul. Băieţii, dimpotrivă, citesc, cu taţii lor, în ziarul nostru sportul şi „articolele serioase”. În finalul discuţiilor, cei mici au colindat din nou, cu glasuri minunate, şi s-au delectat cu dulciuri, răsfoind cărţile pe care le-au primit (pentru munca lor, desigur! n.r.) din partea „Cuvântului liber” şi a lui… Moş Nicolae.

Sanda Bocaniciu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase