Cearta Prunea-Becali

Reactualizat la:
Cearta Prunea-Becali
Luptele pentru alegerile FRF continua. Florin Prunea a declarat ca a fost amenintat cu moartea de Victor Becali. Iata declaratiile lui Prunea si ale lui Victor Becali. Impresarul neaga si spune ca Prunea era beat.

Florin Prunea a afirmat ca a fost sunat de pe un numar ascuns, fiind amenintat cu moartea, dupa emisiunea de miercuri seara de la OTV. Sportivul afirma ca autorul amenintarii este Victor Becali. Impresarul neaga acuzatiile, spunand ca nu a fost vorba de asa ceva. Iata declaratiile lui Prunea:

“S-a intamlpat un lucru incredibil. Dupa ce am intervenit in direct la OTV, se poate identifica dupa ora, este Victor Becali. Am fost amenintat familia mea, copiii mei, am fost fortat sa apelez la organele competente.”

“Cred ca ma voi retrage din campanie, pentru ca mai importanta este familia mea. S-ar depasit mult limitele respectului, vreau sa fiu linistit.”

“A spus ca ma face de la brau in jos, de moarte, de sotie, imi e greu sa reproduc.”

“Am vorbit de zeci de ori cu Victor Becali. Nu sunt tampit, nu sunt cretin. El era”.

Iata ce a spus Victor Becali:

“Sa spuna ce vor de Popescu, dar nu ca fecalizeaza fotbalul. Nu am nimic cu Prunea si Lupescu, am fost chiar cu ei la marsurile Sindicatului”.

“L-am sunat pe Prunea si i-am spus: spune-mi de ce nu am caderea morala sa vorbesc cu tine. Tu ma faci pe mine vagabond, care ai blatuit zeci de meciuri in campionat. Convorbirea a durat cel mult un minut, cam 50 de secunde Au fost injuraturi”.

“Nu am spus ca il fac de la brau in jos. El repeta ca un papagal ceea ce s-a scris in presa despre fratele meu. Aceste cuvinte au fost spune de fratele meu, nu de mine. Tot ce am spus am spus aici”.

“Politia sa ii puna o fiola lui Prunea. El era beat la OTV. Sa ii puna o fiola sa se vada ca e beat sau nu”.

“Jur cu mana pe Biblie ca nu am spus asa ceva. El nu este omul care sa vorbeasca de credibilitatea lui Popescu sau Petrescu”.

Sursa: Onlinesport.ro