Cehii nu vor putea conta pe Baros în meciul de miercuri cu Finlanda

Reactualizat la:
Atacantul Milan Baros are şanse mici de a evolua în linia de atac a Cehiei în meciul de miercuri cu Finalnda, de la Helsinki, din ultima etapă a Grupei 1 preliminare a CM 2006.

Atacantul Milan Baros are sanse mici de a evolua în linia de atac a Cehiei în meciul de miercuri cu Finalnda, de la Helsinki, din ultima etapa a Grupei 1 preliminare a CM 2006.

Medicul nationalei cehe Petre Krejci a declarat marti ca pare tot mai evident ca Baros (Aston Villa) nu va putea evolua miercuri din cauza problemelor la tendonul lui Ahile.

Selectionerul ceh Karel Bruckner pare sa încline în atac pentru perechea Marek Heinze (Galatasaray) si Jiri Stajner (Hanovra 96), ultimul fiind ineficient în meciul pierdut cu Olanda. Vladimir Smicer va juca titular, în pofida unei accidentari mai vechi la coapsa.

Pe de alta parte, Finlanda nu va conta pe Aleksei Eremenko, exclus din lot pentru ca este suspect într-o investigatie a politiei, pe mijlocasul Aki Riihilahti, atacantul Henri Scheweleff si fundasii Petri Pasanen si Hannu Tihinen. Cehia are nevoie de victorie pentru a depasi România în clasament si sa se califice pentru meciul de baraj.

Echipele probabile:
Cehia: Petr Cech – Zdenek Grygera, David Rozehnal, Tomas Ujfalusi, Martin Jiranek – Karel Poborsky, Tomas Galasek, Tomas Rosicky, David Jarolim, Vladimir Smicer – Marek Heinze.
Finlanda: Jussi Jaaskelainen – Toni Kallio, Sami Hyypia, Toni Kuivasto, Ari Nyman – Janne Saarinen, Teemu Tainio, Markus Heikkinen, Pekka Lagerblom – Jonatan Johansson (Daniel Sjolund),
Mikael Forssell.
Arbitru: Manuel Mejuto Gonzales (Spania).


Sursa: Onlinesport.ro