Cei mai buni arbitri ai CJA Bihor

De Teodor Biriş
Reactualizat la:
Cei mai buni arbitri ai CJA Bihor
Daniel Dumuţa, la masculin, şi Mara Iscru, la feminin, sunt arbitrii anului 2017.

Gala arbitrajului bihorean a avut mai multe reprize decât în anii trecuţi. În deschidere, pe terenul sintetic de la Baza Tineretului a avut loc un meci între „tineri” şi „bătrâni”, care a fost câştigat de arbitrii mai experimentaţi cu 5-3, prin golurile marcate de Matica 3, Cheregi 2, respectiv Bronţ, Beleneşi şi Tocuţ.

După ce au schimbat echipamentul de fotbalişti, arbitrii l-au îmbrăcat pe cel de gală, festivitatea desfăşurându-se la Hotel Continental. În discursul său, preşedintele CJA, Ioan Pirtea, a făcut apel la unitate, seriozitate, înţelepciune, îndemnându-i pe arbitrii să muncească şi să se perfecţioneze permanent. Premiile acordate au fost împărțite pe mai multe secțiuni.

Astfel, în categoria arbitrilor asistenți de perspectivă pe primul loc s-a clasat Alex Beleneşi, secondat de Bogdan Bărar şi Sergiu Varga.

Cel mai bun tânăr arbitru de centru a fost desemnat Andrei Venter, urmat de George Mangra şi Bogdan Guler.

Arbitra anului 2017 a fost aleasă Mara Elena Iscru, podiumul feminin fiind completat de Jeanina Păduraru, Adina Moza şi Diana Ilie, ultimele două pe locul 3.

Premiantele la categoria feminin

La categoria arbitrilor mai experimentaţi, cel mai bun asistent a fost ales Florin Toia, urmat de Marius Matica şi Cristian Gozman.

În fine, cel mai bun arbitru de centru al anului 2017 a fost desemnat şteianul Daniel Dumuţa, pe locul 2 – Cosmin Cormoş, iar pe locul 3 – Adrian Pal.

Preşedintele CJA, Ioan Pirtea, a înmânat şi două diplome de merit, lui Radu Bitea, preşedintele AJF Bihor, care cu această ocazie s-a retras oficial din arbitraj, şi lui Petru Boroş, secretarul AJF, pentru buna colaborare instituţională. La repriza a treia, antreul a fost asigurat de Claudiu Borza şi formaţia sa împreună cu Anca Duma.

gala-arbitrajului-2017-610Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !