Cei mai buni juniori din Timisoara s-au luptat la Cupa Politimisoara

De M. Hoster
C ei mai buni dintre juniorii mici s-au întrecut în cadrul unui turneu
C ei mai buni dintre juniorii mici s-au întrecut în cadrul unui turneu
În organizarea clubului ACS Poli, cei mai buni dintre juniorii mici s-au întrecut în cadrul unui turneu dotat cu Cupa Politimişoara, ediţia 2012. La sala “Constantin Jude” au fost trei zile de pasiune dusă la maxim, de fericire şi dezamăgire, dar la final un turneu bun, în care viitorii fotbalişti au fost văzuţi la lucru de antrenorii titraţi.

Copiii au fost împărţiţi pe trei grupe diferite de vârstă. În total au participat reprezentanţii a 12 echipe.

La grupa 2001-2002 cei mai buni au fost cei de la Electrica, urmaţi de cei de la Porto Bega, iar LPS-CSS au terminat pe trei. Cel mai bun jucător al acestei categorii a fost desemnat David Miculescu (Electrica), fiul cunoscutului fotbalist Vali Miculescu. Răzvan Sava de la LPS a devenit cel mai bun portar, iar Victor Bînzar a fost golgheterul categoriei.

La grupa 2003-2004 competiţia a fost una strânsă, la final s-a impus LPS Banatul urmată de ACS şi Electrica pe 3. Mădălin Ursu (Electrica) a fost declarat cel mai bun jucător, Daniel Ciobanu (ACS Poli) cel mai bun portar, iar Ervin Bakoş (LPS) golgheterul acestei categorii de vârstă.

Grupa 2005-2006 a fost adjudecată de aceialaşi club, Electrica, ce s-a impus şi la prima categorie. Electrica a fost mai bună decât LPS Banatul, care a terminat pe locul doi, respectiv CFR Timişoara pe trei. Albert Pop (LPS) a fost desmenat cel mai bun jucător, Paul Lazăr (CFR) cel mai bun portar iar Cătălin Ureche (Electrica) golgheterul seriei.

S-au acordat premii în diplome, cupe, materiale sportive, iar formaţiile de pe primul loc au primit câte un set de echipament complet.

Premiile au fost acordate de preşedintele Consiliului Director al ACS Poli, Florentiu Staicu, directorul administrativ Ionel Bungău, managerul sportiv Calin Rosenblum (sufletul turneului), directorul sportiv Petre Muşat, directorul LPS Banatul, Marius Cociu, precum şi de foştii mari jucători polişti Emerich Dembrovschi, Sorin Vlaicu şi Florin Bătrânu. De asemenea, pentru rofesorul dr. ing. Tadeus Schein a fost acordat un premiu special pentru merite deosebite în organizarea clubului Poli Timisoara de-a lungul anilor şi în special pentru activitatea în sectorul juvenil.

Sursa foto: ACS Poli Timişoara0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !