CEI MAI BUNI SPORTIVI 2009

Individual, probe olimpice. Topul alcătuit de DSJ Bihor conţine primii trei clasaţi, ceilalţi laureaţi fiind enumeraţi fără o clasare explicită, după cum urmează:

1. Daniel Matei (CSM JC Liberty), judo, categoria 100 kg, antrenori Emil Morar, Alexandru Lungu.
Vicecampion european de tineret; vicecampion balcanic de seniori; dublu campion naţional de seniori, la individual şi cu echipa CSM JC Liberty; campion naţional de tineret cu echipa CSM JC Liberty; medalie de bronz la CN de seniori, categoria open; medalie de bronz la CN de tineret.
2. Dan Fâşie (CSM JC Liberty), judo, categoria 66 kg, antrenori Emil Morar, Alexandru Lungu.
Locul V la CM de seniori; locul V la CE pentru echipe de seniori; dublu campion naţional de seniori, la individual şi cu echipa CSM JC Liberty; campion naţional de tineret.
3. Bianca Lazăr Fazecaş şi Cornelia Deiac
Bianca Lazăr Fazecaş (CSM CS Crişul), atletism, proba de aruncare a ciocanului, antrenoare Livia Méhes.
Medalie de bronz la CM de junioare II; medalie de bronz la Festivalul Olimpic al Tineretului European; dublă campioană naţională de junioare II în sală şi în aer liber; vicecampioană naţională la junioare I în sală; locurile III la CN de tineret în sală şi în aer liber; medalie de bronz la aruncarea greutăţii junioare II.
Cornelia Deiac (CSM CS Universitar), atletism, proba de săritură în lungime, antrenori Mariana şi Virgil Preda.
Locul V la CE de tineret; campioană naţională de senioare, în sală; dublă campioană naţională de tineret, în sală şi în aer liber; medalie de bronz la CN de senioare, în aer liber
În continuare s-au clasat:
Ioana Matei (CS Crişul), judo, categoria 48 kg, antrenori Emil Morar, Olimpia Ianc.
Medalie de bronz la CE de junioare; vicecampioană balcanică de junioare; vicecampioană naţională de junioare.
Andrada Anton (CS Universitar), gimnastică ritmică, antrenoare Anca Sabău.
Triplă campioană naţională de senioare, la individual compus, coardă şi minge; vicecampioană naţională de senioare la cerc şi panglică; locul I la Cupa României senioare; participantă la CM şi CE de senioare.
Antonia Miclău (CS Universitar), tir sportiv, antrenori Vasile Leţ, Adriana Floruţa.
Locurile I la CN de senioare la puşcă 3×20 f, individual şi cu echipa CSU; locul I cu echipa de junioare I CSU la puşcă 40 f ac; locul II la CN de senioare la puşcă 4×20 f ac; locul II la CN de senioare cu echipa CSU la 60 f culcat; locurile II la CN de junioare I şi II individual, respectiv cu echipa de junioare I CSU, la puşcă 3×20 f; locurile III la CN de junioare I individual şi cu echipa CSU la puşcă 40 f ac, respectiv la CN de junioare I cu echipa CSU la puşcă 60 f culcat.
Szücs László (LPS Bihorul), lupte greco-romane, antrenor Nelu Pop.
Campion naţional de juniori I; vicecampion naţional de seniori; participant la CM de juniori I.
Andrea Ispán (CSM CS Universitar), atletism, proba de săritură în înălţime, antrenori Mariana şi Virgil Preda.
Vicecampioană naţională de senioare în aer liber; medalie de bronz la CN de senioare în sală; locul IV la Cupa Europei senioare.
Alexandru Méhes (CSM CS Crişul), atletism, proba de aruncare a ciocanului, antrenoare Livia Méhes.
Vicecampion balcanic la juniori; dublu campion naţional de juniori I, în sală şi în aer liber; medalie de bronz la ciocan tineret în sală; două medalie de bronz la CN de tineret, în sală şi în aer liber.
Denisa Morar (CS Crişul), judo, categoria 48 kg, antrenori Emil Morar, Olimpia Ianc.
Campioană naţională de senioare; medalie de bronz la Balcaniada de senioare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !