Cel mai bun director de şcoală se alege

BUCURESTI – 200 de directori de şcoală participă miercuri, la Ministerul Educaţiei şi Cercetării, la festivitatea de desemnare a celor mai buni manageri de unităţi de învăţământ. Printre cei 200 de directori nominalizaţi pentru titlu se numără şi cinci dascăli bihoreni.

Între ei se află şi cinci bihoreni, nominalizaţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor. Mircea Matiuţă, de la Colegiul Naţional „Avram Iancu” din Ştei, a fost nominalizat ca fiind directorul care a derulat cel mai mare proiect de învăţământ din judeţ. Dorel Tifor, de la Colegiul Naţional „Emanuil Gojdu”, participă la secţiunea activitate educativă şi performantă, respectiv rezultate excepţionale la concursurile naţionale şi internaţionale.

Rezultate bune
Iosif Eilender, directorul Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”, reprezintă unitatea de învăţământ cu cele mai multe gradaţii de merit. Unitatea de învăţământ bihoreană cu cele mai bune rezultate la bacalaureat şi testele naţionale este Liceul Teoretic „Ady Endre”, motiv pentru care directorul Marta Toth se află şi ea printre nominalizaţi. Ioan Micu a fost nominalizat din motiv că Liceul „Aurel Lazăr”, al cărui director este, are cea mai amplă activitate educaţională şcolară şi extraşcolară.

Ioana Iuhas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase