Cel mai bun penitenciar

Cel mai bun penitenciar
Unitatea orădeană de detenţie a fost desemnată marţi, ca fiind cea mai bună la nivel naţional

Cu prilejul sărbătoririi Zilei personalului din sistemul administraţiei penitenciare, care a avut loc marţi, la sediul Administraţie Naţionale a Penitenciarelor (ANP) din Bucureşti, s-a desfăşurat Ceremonia de premiere a celor mai buni angajaţi din sistemul penitenciar, pe diferite domenii de activitate, precum şi acordarea distincţiilor de „Cel mai bun penitenciar” şi „Premiul de excelenţă”- acordat pentru aportul adus la reforma sistemului penitenciar. La eveniment au participat reprezentanţii şi subsecretarul de stat, Radu Ragea din cadrul Ministrul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti, directorii şi personalul ANP, precum şi câştigătorii acestei primei ediţii de recompensare a celor mai bune rezultate din sistemul penitenciar. Totodată a avut loc şi relansarea Revistei Penitenciarelor cu participarea unor nume sonore din rândul scriitorilor români.

Valoare şi profesionalism

Cea mai valoroasă distincţie, adică titlul de „Cel mai bun penitenciar”, a fost acordată Penitenciarului Oradea, aceasta fiind înmânată comisarului şef Ioan Ilea, directorul unităţii de detenţie orădene. Distincţia reprezintă o recunoaştere a valorii şi profesionalismului de care au dat dovadă, atât membrii echipei manageriale, cât şi fiecare lucrător în parte, indiferent de sectorul de activitate. Criteriile de evaluare au vizat rezultatele bune în privinţa siguranţei deţinerii şi regimul penitenciar aplicat, gradul de implicare a deţinuţilor în activităţi productive, calitatea programelor de reinserţie socială dar şi gestionarea eficientă a resurselor umane, materiale şi financiare. „Comisarul şef Ilea a menţionat că meritul revine personalului din Penitenciarul Oradea şi că această recunoaştere a muncii depuse, ne obligă şi pe mai departe la menţinerea unui standard profesional ridicat ”, precizează subcomisar Gabriel Ţica, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea.

Alexandra Borz0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !