Cel mai mare parc de distracţii din Oradea e la ERA!

Cel mai mare parc de distracţii din Oradea e la ERA!
Ce poate fi mai frumos pe lume decât veselia sinceră a copilului tău? Pentru că şi noi punem preţ pe ea şi pentru că ştim cât de important este jocul în viaţa micuţilor, ERA Park s-a transformat într-un veritabil parc de distracţii!

Fie că se plimbă cu trenuleţul vesel, fie se transformă în „micii şoferi”, conducând maşinuţe electrice ori participă la atelierele BombonERA, copiii care trec pe la ERA au universul lor, în care joaca nu are limite…

Trenuleţul vesel

Cea mai nouă atracţie a centrului comercial este „Trenuleţul vesel”, un tren în miniatură, cu vagoanele colorate în roşu, galben şi albastru, în care cei mici pot face excursii prin centrul comercial, visând şi cântând piese specifice vârstei precum „Alunelu” sau „Înfloresc grădinile”. „Am văzut ideea aceasta la Constanţa. La noi în Oradea şi chiar în judeţele din împrejurimi Trenuleţul Vesel este unic. Facem plimbări imaginare până Braşov, Sinaia sau Disneyland şi inclusiv părinţii pot urca în el”, spune proprietara Tabita Buta.

Pe parcursul excursiei, copiii sub 3 ani trebuie însoţiţi obligatoriu de părinţi, dar şi cei mărişori, dacă le e frică, pot fi acompaniaţi. „Copiii sub 3 ani se plimbă gratuit, în cazul lor doar părinţii plătesc biletul. Şi adulţilor le place să se plimbe cu noi, căci îşi aduc aminte de copilărie. Cu trenuleţul nostru poate merge oricine, aşa cum o spune şi sloganul nostru: «Călătorii ca-n basme, cu trenuleţul vesel, pentru copii, părinţi şi bunici»”, spune Tabita.

Preţul unei călătorii este de 5 lei dar, periodic, clienţii pot beneficia şi de promoţii. De Dragobete, de pildă, două bilete vor putea fi cumpărate la preţ de unul. Trenuleţul se plimbă prin mall zilnic, de luni până vineri, între orele 13 şi 21, iar sâmbăta şi duminica între orele 10 şi 21.

„Accidente” sigure

O altă atracţie pentru micuţi este pista electrică cu maşinuţe McQueen, şi ea unică în Oradea. Spre deosebire de maşinuţele aduse, periodic, de diverse firme prin parcurile orădene, micile automobile de la ERA sunt adaptate standardelor de siguranţă specifice vârstei, astfel încât „accidentele” cu ele să nu se lase cu răni.

„Avem 6 maşinuţe care se ciocnesc, dar diferenţa între noi şi alţii este că acestea sunt folosite doar de copii şi sunt nou-nouţe. Vitezele lor nu sunt atât de mari precum ale celor în care se dau şi adulţi, contactele nu sunt atât de dure, iar alimentarea lor vine din pistă, nu de sus, din platformă”, explică administratorul Dan Micula.

În maşinuţele de pe pistă pot urca doar copiii cu vârste între 3 şi 14 ani, câte unul sau câte doi. Preţul unui jeton, pentru 3 minute, este de 5 lei, iar în cursul săptămânii, de luni până vineri, la două jetoane cumpărate unul este gratis. Pista este funcţională de luni până vineri între orele 12 şi 22, iar sâmbăta între orele 10 şi 22.

Şoferi de mici

Iubitorii de maşinuţe nu trebuie să stea „în ţarc”, căci pot avea parte de plimbări fără limite şi pe holurile ERA Park. Având ca punct de plecare cupola centrului comercial, locul de joacă „Micuţii şoferi” pune la dispoziţia copiilor 7 maşinuţe şi două motociclete electrice, autonome, la bordul cărora copiii se pot plimba singuri prin mall, bineînţeles, supravegheaţi de părinţi.

Micile autoturisme pot fi şi teleghidate, cu ajutorul unor telecomenzi mânuite de părinţi. „Maşinuţele merg singure, au două viteze şi după 3 minute se opresc. Nu pot rula cu viteză mare, iar copiluţii nu pornesc fără centura de siguranţă pusă. Chiar dacă se tamponează, micii şoferi nu se lovesc, viteza fiind redusă”, explică Florin Vanca, administratorul locului de joacă.

Maşinuţele autonome se găsesc de luni până vineri, între orele 12 şi 22, iar sâmbătă şi duminică între 10 şi 22. O tură costă 5 lei şi durează 3 minute, iar clienţii fideli pot beneficia de reduceri, în funcţie de numărul de ture.

De la party, la cunoaştere

Tot la ERA se găseşte şi Utopia, cel mai mare spaţiu de joacă din Oradea, care cuprinde un spaţiu gigant de distracţie pentru cei mici, două săli de petrecere pentru copii şi o sală de petrecere pentru parinţi. În sala de joacă sunt amenajate: un castel cu o mulţime de surprize, două tobogane cu o piscină cu bile, precum şi o mulţime de jucării.

Copilul dumneavoastră poate beneficia aici de toate tipurile de distracţii, asistaţi de educatoare profesioniste, pentru o oră de joacă preţul fiind 8 lei. De asemenea, în sălile de petreceri se pot organiza zile de naştere, zile onomastice şi activităţi extraşcolare. La tarife convenabile, organizatorii pot pune la dispoziţia clienţilor orice: meniuri de copii sau de oameni mari, decoruri adecvate, şampanie şi torturi, animaţie de toate felurile, astfel încât micii oaspeţi să se simtă minunat. În cazul petrecerilor, pentru copii sunt disponibile două pachete: unul cu 27 de lei / copil (include suc sau apă plată plus farfurii, tacâmuri, şerveţele) şi unul cu 37 de lei / copil (suc sau apă plată, şampanie pentru copii, la alegere pizza sau şniţel şi cartofi prăjiţi ori piure), părinţii putând aduce propriile bucate. Nici adulţii nu se vor plictisi, căci, pentru preţuri începând de la 100 de lei, respectiv 150 de lei, au parte de o sală destinată exclusiv lor, de unde îi pot supraveghea pe cei mici. Utopia este deschis zilnic între orele 10 şi 22.

Filme gratuite şi Bombonera

Nu în ultimul rând, în fiecare sfâşit de săptămână, copiii pot vedea deja „tradiţionalele” filme de animaţie de la ERA Park, cu producţii celebre marca Disney şi nu numai. Ele rulează în sala de evenimente a centrului comercial, cu o capacitate de 425 de locuri, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 11. Proiectul funcţionează de mai bine un an şi, datorită succesului de care se bucură, va continua pe tot parcursul anului 2014. Intrarea este gratuită, atât pentru copii cât şi pentru adulţi.

Tot gratis, în fiecare sâmbătă, de la ora 17, micuţii sunt aşteptaţi la două ore de educaţie prin distracţie, cu mascota centrului comercial, BombonERA. Atelierele ei creative au devenit un magnet pentru copii şi au scopul de a-i face mai sociabili şi mai îndemânatici, dar şi să le dezvolte creativitatea, perseverenţa şi concentrarea, cu ajutorul lucrului manual, prin joacă şi cântece. Temele atelierelor sunt diverse: de la confecţionarea de obiecte prin diverse tehnici şi desen, până la jocuri logice şi experimente.

Mai e puţin până la aniversarea de 5 ani, iar ERA Park Oradea a dovedit, prin toate aceste oportunităţi create, că este nu doar locul în care poţi să-ţi faci cumpărăturile liniştit, ci un centru pentru toată familia, în care copiii au locul lor bine definit. Prin urmare, vă aşteptăm cu drag!

Detalii despre Parcul de distracţii din ERA Park, găsiţi şi pe site-ul oficial, http://www.era-oradea.ro/ro/era-park-de-distractii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !