„Cele bune să se adune…”

12Comentarii
Lucian a ciocnit cu jucătorii care rămân şi cu cei care pleacă
Lucian a ciocnit cu jucătorii care rămân şi cu cei care pleacă
FC Bihor a încheiat sezonul cu un banchet organizat la Restaurantul Carnival.

Oficialii clubului s-au ghidat după vechea zicală „cele bune să se adune, cele rele să se spele”. La capătul unui sezon slab încheiat cu -9 şi pe loc retrogradant, FC Bihor a intrat în vacanţă cu un banchet menit să mai strângă rândurile şi să destindă atmosfera.

Au dat curs invitaţiei majoritatea fotbaliştilor din lot, inclusiv Bucur sau Străuţ de pe lista celor „exilaţi” la echipa satelit, antrenori de la Centrul de copii şi juniori, plus sponsori şi foşti fotbalişti ai FCB. A venit inclusiv Voicu Florea, care nu a mai jucat pentru FC Bihor din luna martie din cauza unei accidentări grave la genunchi.

N-au ajuns nici unul din membrii AGA sau reprezentanţi ai celor doi finanţatori, invitaţia fiind declinată şi de ultimii doi foşti preşedinţi. „Cu siguranţă că prin prisma locului din clasament n-ar fi trebuit să fim aici, dar am venit să onorăm invitaţia sponsorului Adrian Moisa şi să ne gândim la viitor. Să nu venim ca la un priveghi, ci să ne gândim cu optimism la ce va fi bun la anul”, a vorbit în deschidere preşedintele Ioan Lucian.

„Kamikadze”

Acesta le-a mulţumit jucătorilor care vor părăsi FC Bihor în această iarnă şi antrenorilor Ovidiu Lazăr şi Kulcsar Sandor „cu care am petrecut o perioadă dificilă. Ei au fost un fel de antrenori kamikadze, acei soldaţi care sunt gata să facă totul. Le mulţumesc pentru că au avut curajul să vină alături de mine”.

Lucian şi-a reiterat încrederea în tinerii existenţi acum la FC Bihor. „Trebuie să avem grijă de nucleul de jucători tineri. Optimismul nu este unul deplasat sau exagerat. Ne punem toată încrederea şi speranţa în ei. De la anul vrem o schimbare cu 180 de grade din punctul de vedere al atitudinii. Vrem disciplină şi exigenţă, plus ataşament faţă de club”.

Preşedintele a evitat să nominalizeze vreun antrenor aflat pe lista sa, afirmând doar că va fi unul „gen Viorel Hizo sau Ionuţ Popa”. Cu trecerea timpului atmosfera a devenit tot mai destinsă, întreţinută de solistul Adi Balint şi formaţia lui. Dedicaţiile au curs, printre cei vizaţi fiind atacantul Lukacs, care marţi ar putea să devină jucător liber.

Colinde

Nu a lipsit nici momentul colindelor interpretate de un grup de copii de la un centru de plasament. După prestaţia lor, copiii au fost recompensaţi cu pungi cu cadouri împărţite de Vladimir Tămaş şi Ioan Zare, dar şi cu o sumă de bani colectată de la colegi de Mitică Muscă. Surpriza serii a oferit-o Neluţu Boloş, patronul firmei Acular, care a anunţat că în retur va sponsoriza echipa de seniori cu 10.000 lei noi, bani pentru suplimentarea primelor de joc.

Banchetul s-a terminat cu speranţa că în returul campionatului, FC Bihor va reuşi să-şi îndeplinească obiectivul.

Teodor Biris12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor