Centru de colectare pentru electrocasnice

Centru de colectare pentru electrocasnice
Orăştie – Cetăţenii şi firmele din municipiul Orăştie au la dispoziţie un centru unde pot depune deşeurile electrice şi electrocasnice, a anunţat viceprimarul localităţii, Alexandru Muntean.

Spaţiul în care se vor colecta deşeurile a fost pregătit de Primăria Orăştie şi este situat pe Strada Plantelor, nr.2. Spaţiul dispune de patru încăperi betonate în care se poate începe colectarea selectivă a obiectelor electrocasnice şi electronice uzate. Persoanele fizice sunt scutite de taxe în cazul în care vor aduce aceste deşeuri la centrul de colectare.

Primăria Orăştie a declanşat deja o campanie de informare a populaţiei şi agenţilor economici în ceea ce priveşte centrul de colectare, în acest sens fiind tipăriţi mii de fluturaşi ce vor fi distribuiţi la chioşcurile de ziare din oraş.

De menţionat este faptul că în cazul în care deşeurile electrocasnice şi electronice nu vor fi aduse la centrul de colectare, persoanele fizice riscă o amendă între 500 şi 1000 lei, în timp ce firmele vor fi sancţionate cu sume de la 2500 la 5000 de lei.

Mihai Stan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase