Centru de recuperare pentru adulti la Sinersig, din 2013

De Delia S. Barbu
Reactualizat la:
La Sinersig va funcţiona Centrul de recuperare şi reabilitare pentru adulţi
La Sinersig va funcţiona Centrul de recuperare şi reabilitare pentru adulţi
Reorganizarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş presupune nu doar reducerea unor posturi de asistenţi maternali profesionişti, ci şi înfiinţarea unor servicii noi. Astfel, din 2013, la Sinersig va funcţiona Centrul de recuperare şi reabilitare pentru adulţi, iar în cadrul DGASPC Timiş vor funcţiona un nou Birou de adopţii şi postadopţii, dar şi Serviciile de management caz pentru copil şi pentru adult.

Pe hârtie, la DGASPC Timiş au fost reduse 81 de posturi, dintre care 50 de asistenţi maternali profesionişti. În practică, din instituţie nu pleacă nimeni. „Posturile reduse nu se pierd, pentru că azi ele sunt libere. Am considerat ca, în condiţii normale, după cum spune Guvernul actual, dacă ni se va da posibilitatea, să putem bugeta posturile pe care vrem să le bugetăm, şi eu sunt bucuros dacă vom putea să ocupăm celelalte posturi rămase libere, vreo 50 în total, care ar fi în plus faţă de situaţia de azi din Direcţia de Asistenţă Socială.

Am spus de la venirea mea aici că vom regândi personalul în toate instituţiile subordonate şi că se vor găsi în jur de 10 la sută reduceri, care nu înseamnă că vom da oameni afară, dar nici nu înseamnă să ţinem schema organizatorică umflată, ca să avem funcţii de conducere în plus. Asta e prima instituţie la care am reuşit să aprobăm.

Despre schimbarea conducerii, discutăm la sfârşitul anului, după un raport de activitate, după o analiză a institiţiilor pe care le avem şi poate fi şi previzibilă şi schimbarea conducerilor, nu numai la DGASPC, ci şi în alte locuri”, a spus Titu Bojin, preşedintele CJT, după şedinţa de plen în care consilierii judeţeni au aprobat proiectul de reorganizare a DGASPC Timiş. Conform proiectului, reorganizarea presupune inclusiv înfiinţarea unor structuri noi.

Astfel, din 2013, la Sinersig va funcţiona Centrul de recuperare şi reabilitare pentru adulţi, iar în cadrul DGASPC Timiş vor funcţiona un nou Birou de adopţii şi postadopţii, dar şi Serviciile de management caz pentru copil şi pentru adult.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !