Centru de Resurse pentru Invatamant la Distanta

2Comentarii
Centru de Resurse pentru Invatamant la Distanta
Departamentul de Învăţământ la Distanţă din cadrul Universităţii din Oradea va inaugura, vineri, noul sediu al Centrului de Resurse pentru Învăţământul la Distanţă (CRID).

Evenimentul va avea loc de la ora 17:00, la sediul CRID, localizat în Campusul Central al Universitatii din Oradea. Inaugurarea se va realiza în prezenţa studenţilor şi cadrelor didactice, a rectorului Cornel Antal, a conducerilor Departamentului de Învăţământ la Distanţă şi ale facultăţilor din cadrul Universităţii din Oradea, care au această formă de învăţământ – Facultatea de Ştiinţe Economice şi Facultatea de Inginerie Managerială şi Tehnologică.

CRID va asigura studenţilor şi cadrelor didactice ale Universităţii din Oradea, acces gratuit la cele mai noi şi elocvente resurse de învăţare (cărţi, publicaţii de specialitate româneşti şi străine de ultimă oră, majoritatea inclusiv în format electronic – e-books – dar şi altele, de referinţă pentru domeniile de studii organizate la forma de învăţământ la distanţă), precum şi acces gratuit la formatul print şi online al periodicelor de specialitate româneşti şi străine şi la baza de date statistice şi la alte resurse necesare asigurării unui proces educaţional de calitate.

C.D.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor