Centru privat pentru copii la Deva

Copii
Copii
DEVA – Părinţii care vor să-şi lase copiii supravegheaţi într-un loc sigur pe o perioadă în care lipsesc de acasă, o pot face la primul Centru de primire privat. 

Copiii cu vârste între trei şi 12 ani se pot bucura de un loc de joacă creat special pentru ei. Un spaţiu amplu care oferă securitate maximă cu tobogane gomflabile, mingi şi căţărare sunt doar câteva din surprizele oferite de centru.

Aici se vor putea organiza zile de naştere şi serbări pentru preşcolari, acolo unde grădiniţele nu pot oferi spaţiul corespunzător.

„Acum copiii vor putea veni însoţiţi de părinţi, însă după ce ne vom extinde, copiii vor putea să rămână singuri aici. Centrul este deservit de personal de specialitate care va supraveghea jocurile lor. Sunt aşteptaţi şi copii mai mici de trei ani, însă ei vor intra în structura de joacă doar cu părinţii lor. Aici nu se fumează şi nu se consumă alcool”, declară Mihai Prodan, patronul

Centrului „Kiddo”.
Centrul este deschis de marţi până sâmbătă între orele 10 şi 20, duminica între 10 şi 16, iar luni este închis. Costurile pentru o oră de petrecere a timpului în centru costă părinţii 10 lei, însă pentru grupuri organizate costurile pe oră se ridică la 6 lei.

Ina Jurcone0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase