Centru special pentru elevii din alte județe care vor să se înscrie la liceu în Timiș

De Adrian Panduru
Centru special pentru elevii din alte județe care vor să se înscrie la liceu în Timiș
© Tion: Centru special pentru elevii din alte județe care vor să se înscrie la liceu în Timiș
Dacă sunteți din alt județ și vreți să vă înscrieți copilul în clasa IX-a sau la școala profesională în Timiș atunci trebuie să faceți acest lucru la un centru special, aflat la sediul Inspectoratului Școlar Județean.

Completarea opțiunilor în fișele de înscriere pentru absolvenții clasei a opta proveniți din alte județe se poate face la Centrul special de la Inspectoratul Școlar Județean Timiș, de pe Bulevardul C.D. Loga nr. 3, din Timișoara, telefon: 0256 305 799.

Completarea opțiunilor se poate face la centrul mai sus menționat miercuri și joi (3-4 iulie), între orele 9 și 16, vineri, 5 iulie, între orele 9 și 14, sâmbătă, 6 iulie, între orele 9 și 13 și duminică, 7 iulie, între orele 9 și 12.

Absolvenții care doresc să participe la admitere în Timiș vor prezenta fișa de înscriere ștampilată și cu număr de înregistrare, completată cu datele personale, cu notele și media generală obținute la Evaluarea Națională, cu media de absolvire a claselor V-VIII. Completarea opțiunilor pe fișa de înscriere se va face în centrul special de înscriere de către candidat, în prezența părintelui (tutorelui legal) sau de o persoană împuternicită prin declarație notarială.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !