Centrul de Limbi Străine Oradea, vorbim limba ta!

Centrul de Limbi Străine Oradea, vorbim limba ta!
Cunoașterea unei limbi străine este utilă când vrei să călătorești în străinătate, ești în căutarea unui loc de muncă sau vrei să investești în dezvoltarea personală.

Centrul de Limbi Straine Oradea (CLSO) te poate ajuta să înveți repede și usor să vorbești: germană, engleză, franceză, italiană, română, japoneză, polonă, maghiară, rusă sau, la cerere, oricare altă limbă.

Cursurile noastre sunt pentru începători, intermediari, avansați și sunt adresate atât copiilor, cât și adulților. Sunt concepute după codul european comun de referință pentru a dezvolta toate cele patru deprinderi esențiale: scris, citit, ascultat și vorbit. Orele se pot desfășura în mai multe variante: curs pentru un grup de minim 6 persoane, 3, 4 sau 5 persoane, în tandem sau individual.

Structura cursurilor diferă în funcţie de limba străină predată, iar durata unui modul complet, de la începători până la avansaţi, este de aproximativ doi ani. Pentru predare folosim cele mai noi ediții ale celor mai prestigioase edituri străine, precum Macmillan, Heinemann, Cambridge University Press, Oxford University Press sau Hueber. Metodele de predare sunt interactive și includ mijloace audio şi video.

CLSO vă oferă, de asemenea, posibilitatea pregătirii și obținerii certificatelor Cambridge English (PET, FCE, CAE ) pentru limba engleză, ÖSD și Goethe pentru limba germană, dar și a altor atestate lingvistice.

Organizăm cluburi lingvistice tematice de conversație, iar pentru prichindei, ateliere creative bilingve și școli de vară.

Clever Kids, ateliere bilingve pentru copii!

Clever Kids este cel mai nou proiect al nostru și se adresează copiilor cu vârste între 5 și 13 ani. La primele ateliere bilingve din Oradea, păşim pe tărâmuri de basm şi suntem fermecaţi de poveşti în limbile engleză şi germană, ne îmbogăţim vocabularul, exploram emoţiile și învăţam să vorbim în public. Copiii participă la trei ateliere de educație nonformală, unde învață, prin joacă, două limbi străine în paralel:

1. Micii jurnaliști (în limba română), învățăm cum să pronunțăm corect cuvintele, facem exerciții de dicție și apoi deprindem abilități de a vorbi în public sau chiar la televizor, ne dezvoltăm abilitățile de relaționare;

2. Mânuțe sprintene (în limbile engleză și germană), învățăm să creăm singuri propriile jucării, să modelăm obiecte personalizate și ne exersăm dexteritatea și imaginația;

3. Atelier de conversație bilingv (în limbile engleză și germană), ascultăm cântecele, citim povești, facem înconjurul lumii pentru a învăța limbi străine prin activități interactive.

Oferim inclusiv cursuri online pe www.clso.ro!

Suntem o echipă tânără, formată din profesori, traineri, traducători și interpreți cu specializări obținute atât în România, cât și în străinătate. Scopul nostru este de a veni în sprijinul cursanților care doresc să se pregătească pentru un examen, pentru un loc de muncă în străinătate, pentru aprofundarea cunoștintelor lingvistice sau pentru experiența personală. CLSO este prima școală de limbi străine din Oradea cu predare online, toate cursurile noastre fiind disponibile și pe internet. Fie in varianta online, fie offline!

Traduceri în 24 de ore la adresa de email contact@clso.ro!

În plus, vă punem la dispoziție și servicii de traduceri, autorizate ori legalizate si interpretariat din și în toate limbile. Avem o bază de date care cuprinde peste 300 de traducători specializați într-o gamă vastă de domenii, cum ar fi: juridic, emigrare, medical, tehnic, învățământ.

În cei peste zece ani de activitate, ne mândrim cu 20.000 de clienți care vorbesc limbi străine!

Advertorial! Hb: 2737480Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !