„Cenuşăreasa” la premieră

ORADEA - După câţiva ani de pauză, trupa „Iosif Vulcan” a Teatrului de Stat din Oradea reia un proiect deosebit de interesant. Este vorba despre programarea unui spectacol dedicat exclusiv celor mai tineri spectatori, reprezentaţii care, în urmă cu câţiva ani, se bucurau de un deosebit succes în rândurile copiilor.

Nimic nu s-a schimbat între timp, aşa că premiera de ieri cu spectacolul „Cenuşăreasa”, o adaptare după povestea Fraţilor Grimm şi a lui Charles Perault, în regia lui Eugen Ţugulea, a fost excelent primită de o sală ticsită cu viitorii abonaţi ai templului Thaliei din Oradea.

Mai mult decât atât, micii spectatori nu s-au mulţumit să privească liniştiţi spectacolul ci, fără nici un fel de reţinere faţă de sobrietatea spaţiului în care se aflau, au interacţionat cu cei de pe scenă, aprobând sau dezaprobând, râzând sau arătându-şi admiraţia faţă de ceea ce se întâmpla pe scenă.
Din distribuţia piesei au făcut parte nume binecunoscute ale scenei orădene, dar şi câţiva dintre tinerii actori ai trupei „Iosif Vulcan”. Un merit deosebit la reuşita acestui spectacol l-a avut autoarea decorurilor şi costumelor, Oana Cernea, cea care a reuşit să inducă o atmosferă de basm credibilă chiar şi pentru această categorie deosebit de exigentă de public.

Valentin Buda0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !