Cer ajutor creştinesc

ORADEA – Tată şi fiică, Mirela Maria şi Adrian Ienceu, au ajuns într-o situaţie-limită la intrarea în iarnă. Şantierul început pentru lărgirea şi consolidarea casei din strada A.

Sahia 11 a fost oprit înainte de montarea acoperişului, fapt pentru care în cele două camere ocupate de familie – cei doi, mama, un frate şi soacra surdă şi diabetică, plouă.

 Din cauza datoriilor acumulate la curent, de 5.000 ron, şi curentul a fost tăiat până de curând, când familia s-a angajat la plata eşalonată până în ianuarie. „Când o luam pe Mirela de la grădi, mergeam acasă pe drumul cel mai lung, să ajungem acasă cât mai târziu, ca să nu stăm aşa de mult timp la lumânare. Odată, într-o noapte când ploua tare afară, am luat-o pe Mirela şi am pus-o în vană, că în baie nu plouă. Ea a crezut că-i joacă”, povesteşte tatăl.

„Să-mi încălzesc casa este primul meu scop, apoi voi face şi ce mai trebuie în Vila Mirela, cum îi zicem eu şi fetiţa casei”, spune Adrian Ienceu, fost inginer agronom, acum angajat la Pergo SA, spunând că acceptă orice fel de sprijin umanitar.

Ca pentru a încerca familia Ienceu şi mai mult, Mirela Maria a fost internată săptămâna aceasta la Spitalul de Copii cu pneumonie.

Tatăl spune că, din moment ce nu poate fi altfel contactat, donaţiile sunt primite la sediul Jb.
Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !