Cer reduceri pentru studenţii de la Universitate Oradea

Reprezentanţii studenţilor orădeni
Reprezentanţii studenţilor orădeni
Conducerea Filarmonicii va acorda facilităţi pentru tinerii melomani.

Doi reprezentanţi ai studenţilor din Universitate Oradea au fost prezenţi, ieri, la conferinţa de presă în cadrul căreia a fost prezentat programul stagiunii 2009-2010 a Filarmonicii de Stat. Adrian Dume, preşedintele studenţilor din Senat, precum şi Răducu Şerbănescu, în calitate de emisar al studenţilor de la Facultatea de Muzica din cadrul Universitate Oradea, au prezentat public cererea lor de a li se asigura bilete cu reducere de 50% la concertele simfonice, respectiv gratuitate pentru studenţii muzicieni. În plus, studenţii Facultăţii de Muzică au venit şi cu rugămintea de a li se permite, fără perturbarea programului Filarmonicii, să îşi efectueze practica artistică în instituţie. “Ar fi extraordinar dacă Oradea ar fi al doilea centru universitar, după Bucureşti care acordă aceste facilităţi”, spune Răducu Şerbănescu.

Există deschidere

Todor Albert, noul manager al instituţiei, şi-a arătat deschiderea faţă de acest propuneri şi a promis că le va supune spre analiza Consiliului de Administraţie al instituţiei. “Chiar dacă nu vom reuşi să oferim gratuitate tuturor studenţilor de la Muzică din Universitate Oradea, ci poate doar celor din ani terminali, vom găsi o posibilitate de a-i ajuta pe aceşti tineri să vină către Filarmonică”, spune Todor. Managerul mărturiseşte că şi studenţii şi cadrele didactice ale Universităţii Partium s-au declarat entuziaste de o asemenea oportunitate, un motiv în plus pentru a găsi soluţii care să nu afecteze bugetul Filarmonicii de Stat.

Veronica Bursasiu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !