Cerere mare pentru locurile din camine

1Comentariu
Cerere mare pentru locurile din camine
Universitatea din Oradea a primit 1.682 de cereri pentru cele 1.350 de locuri din cămine.

De luni, studenţii, care au depus cereri pentru obţinerea unui loc de cazare în caminelestudentesti, sunt aşteptaţi la Universitatea din Oradea pentru a-şi primi camera. Locurile în cămine vor fi distribuite în perioada 27 septembrie – 1 octombrie, între orele 8 şi 20.

Acte necesare

„Studenţii trebuie să aibă asupra lor cărţile de identitate şi certificatele de naştere. Pe baza acestor acte se vor face contractele de cazare. De asemenea, solicitanţii vor avea de achitat şi taxa de cazare pe luna octombrie”, a informat Olimpia Popoviciu, purtătoarea de cuvânt a Universităţii din Oradea.

Universitatea din Oradea dispune de 1.350 de locuri (620 pentru băieţi şi 730 pentru fete), în cele patru cămine: C1 şi C2 în Campus şi C3 şi C4 la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu”. Pentru aceste locuri luptă 1.682 de studenţi, din care 761 sunt băieţi şi 921 de fete.

„În acest an, au fost depuse cu 400 de cereri mai mult decât în anul universitar 2009-2010. După finalizarea distribuirii locurilor în camere către titulari, pe locurile rămase neocupate vor intra solicitanţii trecuţi pe listele de rezervă. Aceştia din urmă îşi vor putea ocupa camerele începând de sâmbătă, 2 octombrie, de la ora 12:00, până 3, octombrie, la ora 14:00. Dacă la finalizarea perioadei de cazare vor rămâne cereri neonorate, Universitatea din Oradea va încheia contracte de colaborare cu alte internate, pentru a asigura cazarea tuturor studenţilor solicitanţi”, a mai spus Olimpia Popoviciu.

FactBox

Tarife de cazare

În campus: C1 şi C2 – studenţi bugetaţi: 80 de lei/lună, plus 5 lei/lună taxa de cablu tv

– studenţi cu taxă 140 de lei/lună, plus 5 lei/lună taxa de cablu tv

La Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu”: C3 şi C4 – studenţi bugetaţi: 70 de lei/lună

– studenţi cu taxă: 130 de lei/lună.

Crina Dobocan1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor